KOMENTIRALA SAJSI MC

Breskvica progovorila o bodovima žirija zbog kojih ne putuje na Eurosong: ‘Nikada više neću sudjelovati‘

Breskvica je gostovala u Ami G Showu i govorila o glasovima žirija

Breskvica u Ami G showu

 Screenshot/YouTube/

Pjevačica Anđela Ignjatović poznata kao Breskvica natjecala se na srpskoj ‘Pesmi za Evroviziju‘ s pjesmom "Gnezdo orlovo" gdje je slovila za favorita, ali završila je u finalu na drugom mjestu. Stoga je žiri zbog kojeg je bila druga dobio brojne negativne komentare, posebno Sajsi MC koja je Breskvici dala 0 bodova, piše Mondo.

Sad je Breskvica gostovala u emisiji Ognjena Amidžića i otkrila kako je "očekivala frku".

"Što god sam ja radila, dizala sam frku. Publika se uvijek dijeli kad sam ja u pitanju - jedni me vole, drugi me mrze", rekla je pjevačica i dodala kako je mislila da će biti tužna što nije pobijedila, ali nije tako.

"Bila sam favorit, to je teret. Šalila sam se kada sam rekla da ću tugovati 40 dana ako ne pobijedim. Ali, ja više neću sudjelovati. To što sam napravila, napravila sam, nema potrebe to više nikad da napravim. Ja imam jaku intuiciju, taj dan sam znala da neću proći, ali nisam tužna, moj favorit Teya Dora je pobijedila".

Voditelj se osvrnuo na to da je Breskvica od žirija u prvom polufinalu dobila 58 bodova, a u finalu 28 bodova.

"Nisam ništa očekivala, ne želim se razočarati, mogu samo im se zahvaliti, pozdrav za Dejana Petrovića koji mi je dao 12 bodova. Mislim da je svatko od članova žirija s razlogom tu, iskreno to mislim. Kad su došli do Sajsi, izašli su bodovi, ali prvo izvođači do 8 bodova, a ja slabovidna i nisam vidjela da nisam dobila bodove od nje. Heni mi je rekao da mi je dala 0 bodova", ispričala je Breskvica, pa ju je voditelj upitao "smatra li da je bilo dogovora među članovima žirija".

"Nije na meni da mislim o dogovorima i ne zanimaju me, ja sam zahvalna svima, ja sam razvalila", zaključila je Breskvica i dodala da kada bi srela Sajsi da bi se s njom pozdravila jer su kolegice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. ožujak 2024 08:23