POTVRĐEN SPINOFF

‘Bridgerton‘ se širi! Popularni lik dobiva svoju seriju: ‘Nadamo se da ćemo zadovoljiti i one najnezasitnije‘

Serija će se usredotočiti na prošlost, djetinjstvo i ljubavni život kraljice koju glumi Golda Rosheuvel

Golda Rosheuvel, kraljica Charlotte u seriji Bridgerton

 Screenshot Netflix

U premijernom vikendu nevjerojatnih 193 milijuna sati globalna je publika utrošila na gledanje druge sezone serije "Bridgerton". Serija je opet srušila Netflixov rekord - to je najveća gledanost za bilo koju njihovu seriju na engleskom jeziku u prva tri dana od premijere.

Sada je iz tabora producentice Shonde Rhimes fanovima potvrđeno ono o čemu se već nekoliko dana šuškalo - razmetljiva kraljica Charlotte dobit će svoju seriju, zasad neimenovani spinoff "Bridgertona". Serija će se usredotočiti na prošlost, djetinjstvo i ljubavni život kraljice koju glumi Golda Rosheuvel, a u "Bridgertonu" je prikazana kao poprilično zastrašujuća pojava.

Uz mladu kraljicu Charlotte u seriji će se doznati mnogo više o omiljenim likovima poput Violet Bridgerton (glumi je Ruth Gemmell) i Lady Danbury (Adjoa Andoh).

image

Adjoa Andoh, lady Danbury u seriji Bridgerton

Screenshot Netflix

Inače, većina likova u ovoj priči je plod mašte Julije Quinn, autorice povijesnih ljubavnih romana na kojima se temelji serija. Kraljica Charlotte, sa svojim gigantskim perikama i raskošnim opravama, donekle ima veze sa stvarnom britanskom kraljicom Charlotte, suprugom Georgea III.

Bela Bajaría, jedna od šefica Netflixa, za Hollywood Reporter izjavila je da je oduševljena što će nova serija dodatno proširiti "kraljičinu priču i svijet Bridgertona".

image

Ruth Gemmell, Violet Bridgerton u seriji Bridgerton

Screenshot Netflix

- Shonda i njezin tim promišljeno grade univerzum 'Bridgertona' kako bi mogli nastaviti pružati obožavateljima sadržaj iste kvalitete i stila koji vole. A planirajući i pripremajući nove sezone, nadamo se da ćemo zadržati tempo koji će zadovoljiti i najnezasitnije gledatelje - rekla je.

Golda Rosheuvel, kraljica Charlotte oduševljena je planom.

- Mislim da će stvarno biti zanimljivo vidjeti odakle je došla i stvari koje su je dovele u Bridgerton koji poznajemo i volimo - izjavila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 10:50