AMANDIN REŽIM

Britanska fitness bomba otkrila tajnu svoje čudesne figure: ‘Svako jutro odradim vikinški trening‘

Amanda Holden nije stala ni u pedestima, uz jogu, trčanje i plivanje islandska trenerica pokazala joj je vikinške vježbe

Amanda Holden

Sutkinja talent showa „Britain‘s Got Talent“ Amanda Holden otkrila je tajnu svoje nevjerojatne figure u nedavnom razgovoru za The Times. Priznala je da „previše voli hranu“, ali da je ipak vrlo disciplinirana te se drži svoje rutine.

Trči šest kilometara tjedno, prakticira jogu i vikinški režim vježbanja. Unatoč svom intenzivnom planu vježbanja, kaže da to ne radi zato što osjeća da mora.

- Ne robujem nikakvom režimu ljepote ili tjelovježbe jer previše volim hranu. Jedem sir i maslac. Ne radim sve ovo jer osjećam da moram. Radim zbog vlastite discipline i dostojanstva, objasnila je 52-godišnja Britanka.

image

Amanda Holden

Instagram/amanda Holden/

Njen režim uključuje tri jogginga tjedno, svaki po točno 36 minuta, uzimanje vitamina B6, B12, C i D. Vikinškoj metodi podučila ju je Svava Sigbertsdottir, osobna trenerica s Islanda. Vježbe je objavila i na You Tubeu

U popularnom britnaskom showu je već 17 godina, a nedavno je otkrila da želi odraditi još jednu godinu kao sutkinja.

- Ako odradim 18 godina osjećat ću se privilegiranom i sretnom jer nikada nisam očekivala da ću biti na showu tako dugo, rekla je Amanda. Prethodno tome, govorilo se kako su Amanda i druga sutkinja Alesha Dixon navodno odbile potpisati ugovor za novu sezonu showa zato što im je rečeno da će imati jednaku plaću kao i novi sudac Tonioli – oko 850 tisuća funti.

Govoreći o tome što gledatelji mogu očekivati od nove sezone, Amanda kaže: „Puno veselja, bilo je puno stvari za koje inače ne biste mislili da su dovoljno smiješne i zabavne, čak je i Simon uživao u njima“.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 21:53