SVESTRANA CHRISTINE

Britanska ljepotica uživa u Lijepoj našoj: ‘Slijedila sam svoje srce i ono me odvelo u Hrvatsku!‘

Atraktivne fotografije uživanja na bazenu uz (bezalkoholne) koktele, šetnje rivom i posjet slapovima Krke podijelila je s fanovima

Christine McGuinness

 Instagram

"Slijedila sam svoje srce i ono me odvelo u Hrvatsku!" napisala je na svojem profilu na Instagramu, britanska televizijska voditeljica, model, misica i aktivistica Christine McGuinness.

Ona je među prvim celebima koji se ove godine javljaju s neke hrvatske, jadranske destinacije na društvene mreže i fanovima pokazuju kako se dobro zabavljaju.

Lijepa 34-godišnjakinja odlučila je otići na kratki odmor s prijateljicama, kako je rekla - prvi u tri godine. Suprug, glumac i komičar Paddy McGuinness prije nje je s prijateljima uživao u Portugalu, a sada snima popularni automobilistički serijal "Top Gear".

Ona je nedavno završila snimanje ITV-jevog reality serijala "The Games" u kojem se poznate osobe natječu u nizu sportskih disciplina. Završila je na pretposljednjem mjestu, no stekla novu najbolju prijateljicu. Naime, 30-godišnja Chelcee Grimes, pjevačica, nogometašica i TV voditeljica koja piše pjesme za Dua Lipu i Kylie Minogue, s njom doputovala u Hrvatsku. Tko čuva troje djece McGuinnessovih ne zna se, no obiteljski odmor tek slijedi.

Christine se Lijepa naša očigledno jako svidjela - zavidnu figuru i smjele modne odabire pokazala je na fotografijama uz hotelski bazen, uz bezalkoholne koktele te na večerama s prijateljicama. Svoje iskustvo je opisala kao nešto čega će se sjećati cijelog života.

- Osjećam se jako sretno, blagoslovljeno. Jako sam se nasmijala, opustila i isključila kao nikada. Definitivno neću čekati sljedeće tri godine da ponovno putujem - napisala je.

Objavila je i kratki filmić snimljen na slapovima Krke koji su je, čini se, posebno fascinirali pa je uz njih napisala i kako se nekad treba prepustiti svemu i teći kao vodopad.

Atraktivna Christine na Otoku je poznata po svojim aktivnostima podizanja svijesti o autizmu. I njoj samoj dijagnosticiran je poremećaj iz spektra autizma, a tu dijagnozu imaju i njezina djeca.

image

Christine i Paddy Mcguinness, podcast Table Talk

Instagram

Sa suprugom Paddyjem, s kojim je u braku 11 godina, sudjelovala je u dokumentarnom filmu o autizmu, a od prošle godine o toj temi pokrenuli su i zajednički podcast.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 09:58