NICOLA MCLEAN

Britanska manekenka o divljoj noći s princem Harryjem: ‘Ubili smo se u tekilama, a onda završili u grmu‘

Nicola se očito toliko napila te noći da je pala u grm, a u pomoć joj je priskočio upravo princ Harry

Princ Harry i Nicola McLean

 AFP

Manekenka Nicola McLean prisjetila se nezaboravne noći kada je 2015. partijala s princem Harryjem – koji sada ne prestaje šokirati svojom kontroverznom biografijom “Spare”.

Vojvoda od Sussexa, koji je bio poznat po žestokom partijanju prije nego se oženio, našao se jednom prilikom u Las Vegasu na proslavi 30. rođendana ragbijaša Jamesa Haskella.

Nicola se tada očito toliko napila od tekile da je pala u grm kada joj je Harry priskočio u pomoć.

- Muž me nije smio vidjeti takvu. Tada je Harry ispružio ruku i pomogao mi ustati. Rekla sam mu da ne kaže Tomu, na kraju smo umrli od smijeha, kaže 41-godišnja manekenka.

Kada je došla na proslavu sa svojim suprugom, bivšim nogometašem, Tomom Williamsom, nije shvaćala zašto kuća vrvi od osiguranja, sve dok nije ugledala princa.

- Nije uopće pazio što pije. Bio je s društvom i opijao se. Stvarno mi se svidio. Upoznala sam ga prije nego što je upoznao Meghan. Ne znam je li sada drugačiji, ali bio je stvarno dobar dečko, prisjeća se Nicola.

- Popili smo toliko tekile da nam je ponestalo. Tada su Harry i Tom pokušali kupiti još tekile. Osiguranje nas nije puštalo van, a on je bio spreman otići u trgovinu, dodaje ona.

- Tekila je definitivno bila Harryjev izbor pića, ali da budem iskrena, toliko sam se napila od nje da sam pala u grm. Sljedeće jutro sam se probudila u haljini i pomislila: “Je li to bio san? Bio je to najčudniji dan u mom životu”. Onda sam shvatila da je moja bijela haljina straga bila sva crna. Znala sam da to neću moći sakriti od Toma pa sam mu priznala da sam pala u grm. On je rekao: “Da znam, tvoja haljina priča milijun priča”, nastavlja manekenka.

- To nije bio moj najbolji trenutak, ali tko se ne želi napiti s princem Harryjem?, kaže Nicola.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 04:43