SILIKONSKA BOMBA

Britanska starleta nakon 16 operacija pokazala ‘najveće grudi Britanije‘: ‘Molim te potraži pomoć‘

Katie Price bez kompleksa se naslikava u oskudnim bikinijima, ali fanovi su zabrinuti za njeno zdravlje i žestoko ju kritiziraju

Katie Price na Tajlandu

 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Britanska starleta Katie Price zgrozila je mnoge pokazavši svoje najveće grudi do sada tijekom odmora na Tajlandu.

Bivša manekenka, 44-godišnja Katie nedavno se podvrgnula 16. operaciji kako bi imala najveće grudi u Britaniji, a rezultate je pokazala odjenuvši oskudni bikini sa životinjskim uzorkom.

"Bila je tako lijepa prije", "Molim te, potraži pomoć, ovo je previše", "Muškarci misle da je ovo privlačno?", nizale su se kritike po društvenim mrežama.

Trenutno je na odmoru sa svojim zaručnikom Carlom Woodsom te svojom djecom Bunnyjem (8) i Jettom (9) koje ima s bivšim suprugom Kieranom Haylerom.

Navodno je potrošila 12 tisuća funti na avionski let kako bi otišla na obiteljski odmor povodom zaručnikova rođendana. A samo tjedan dana prije, po četvrti puta je izbjegla sudsku raspravu zbog otplate duga od 3,2 milijuna funti. Trebala se pojaviti na sudu 9. veljače kako bi odgovorila na pitanja o svom bankrotu, ali termin zasad nije zakazan.

Katie, koja je bankrotirala 2019., dogovorila je plan plaćanja s vjerovnicima. Tijekom cijele prošle godine otišla je na 14 luksuznih odmora iako je obećala vraćati 12 tisuća funti mjesečno vjerovnicima tvrtke kroz pojedinačni dobrovoljni aranžman.

Dok kruže glasine o pomirenju para, Katie i Carla, starleta je nedavno demantirala da su ponovno zajedno, nakon što su se razišli u studenom zbog njezine navodne prevare.

Također, svojim pratiteljima je dala do znanja da je slobodna putem jedne objave na društvenim mrežama.

- Polaskana sam količinom poruka koje sam dobila od muškaraca koji me žele izvesti sada kada sam slobodna. Ne odgovaram niti ulazim u bilo kakve razgovore jer se želim usredotočiti na svoj posao, djecu, obitelj i sebe. Iscrpljena sam vezama do te mjere da mi ne treba muškarac, zaključila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 05:25