OZBILJNA VEZA

Britanski tabloidi sigurni su: Leonardo DiCaprio (48) ljubi atraktivnu TV voditeljicu koja ima čak 28 godina

Glumac i voditeljica viđeni su zajedno u Londonu, Parizu i New Yorku, a izvori tvrde da se dobro zabavljaju i ne žele srljajti

Maya Jama

 Timmie/Goff Photos/Profimedia/Timmie/goff Photos/profimedia

Tabloidi, posebno britanski, ne mogu se zasititi ljubavnog života Leonarda DiCaprija i analize psihološkog profila 48-godišnjeg glumca koji, općepoznato, voli mlađahne partnerice i prekida s njima nakon proslave njihova 25 rođendana. Valjda je i DiCapriju, koji broji milijunske honorare za hitove i provodi se po svijetu trošeći ih, napokon dojadilo ili je jednostavno podigao dobnu granicu, jer stižu nove glasine o novoj ljubavnoj vezi s Mayom Jamom, 28-godišnjom voditeljicom britanske verzije reality showa "Love Island".

DiCapri, kojeg The Sun opisuje kao "najpoželjnijeg holivudskog neženju" navodno se potajno viđao s televizijskom voditeljicom starijom od četvrt stoljeća, i čak joj je "poslao ruže kao romantičnu gestu" nakon što su ih upoznali zajednički prijatelji.

Standardno neimenovani izvor rekao je za taj list da su Leonardo, za kojeg se do jučer mislilo da je u vezi s modelom Gigi Hadid, i Maya "redovito u kontaktu i bili su na nizu spojeva".

- Oboje su nedavno izašli iz dugih veza tako da ni jedno od njih ne želi srljati, zabavljaju se i žele vidjeti kako će im ići - otkrio je izvor The Sunu.

image

Leonardo Dicaprio u Londonu

Mega/The Mega Agency/Profimedia/Mega/the Mega Agency/profimedia

Dvojac se prošlog mjeseca sastajao u New Yorku, gdje su oboje bili zbog posla. Također su snimljeni u ožujku kako napuštaju klub Le Piaf u Parizu, s prijateljima. Još u veljači ove godine, njih su dvoje viđeni kako zajedno tulumare u Londonu i to na dvije različite zabave, tijekom vikenda u kojem se dodjeljuju nagrade BAFTA.

- One žive u različitim zemljama, a Maya je već imala vezu na daljinu i zna da je to teško. Leo joj se sigurno udvarao, voli provoditi vrijeme s njom - uvjerava insajder u The Sunu.

Do prije nekoliko dana Leo je još bio u navodnoj vezi s Gigi Hadid (27), koja je započela u rujnu 2022. godine druženjem na njujorškom tjednu mode. Točnije, njih su dvoje bili prekinuli priču koja je tek počela, a zatim u ožujku ponovno pokrenuli glasine da su skupa nakon što su viđeni na istoj post-oscarovskoj zabavi, onu koju su organizirali Beyonce i Jay-Z u legendarnom Chateau Marmontu, a viđeni su zajedno i na zabavi prije Oscara u Los Angelesu.

Drugi neimenovani izvor je prije nekog vremena za The People izjavio kako je Gigi "završila s Leom".

- Oni su na vrlo različitim mjestima u životu. Njoj je želja biti mama. Želi ozbiljnu vezu. - rekao je taj dubinski poznavatelj mentalnog sklopa modela i poduzetnice Gigi - Ionako to nikad nije bilo tako ozbiljno. Nekako se samo od sebe raspalo.

Leo je prije Gigi bio u petogodišnjoj vezi s manekenkom Camilom Morrone (25), s kojom se razišao prošle godine. Tada su svi krenuli govoriti o "kobnoj 25-oj" kada je Leo u pitanju. Time su se bavili žuti mediji i ozbiljni analitičari i studenti psihologije koji su pisali seminarske radove o udvaračkim navikama moćnog holivudskog glumca i producenta.

Maya Jama je, pak, prošle godine raskinula zaruke s NBA zvijezdom Benom Simmonsom (26). Par su bili nešto više od godinu dana, no vezi je presudila razdvojenost i oni su se "teška srca" i "prijateljski" razišli.

image

Maya Jama i Ben Simmons

Stephen Lock/Zuma Press/Profimedia/Stephen Lock/zuma Press/profimedia

Tabloidi kažu kako Leonardova navodna nova veza s 28-godišnjakinjom stiže u pravom trenutku jer DiCaprio "očajnički pokušava promijeniti sliku o sebi kao nekome tko izlazi samo sa ženama mlađim od 25 godina". Zato je, pišu ozbiljno, zainteresiran za "zreliju vezu".

Izvor blizak glumcu otkrio je kako je DiCaprio frustriran zbog komentara i pozornosti s kojima se suočava svaki put kad se fotografira s mladom ženom. Isti taj izvor The Sunu je otkrio da zvijezda ‘Titanica‘ želi pronaći "pravu vezu" poput dugogodišnje romanse koju je imao s Camilom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 13:37