BACILA ĐIR

Britney je odlučila biti naglavačke! Šeće na rukama i poručuje: ‘Svijet naopako puno je bolji‘

Pjevačica je snimila video u prirodi te pokazala zavidnu snagu i atletsku izdržljivost
 Face To Face/Face To Face/Profimedia

Svijet pjevačice Britney Spears (38) okrenuo se naglavačke. Ne zbog #FreeBritney pokreta ili borbe za novac s vlastitim ocem, nego zato što je Britney doslovno prošetala na rukama.

Pohvalila se time i na svojem Instagramu, gdje je objavila snimku na kojoj je na svojim rukama prešla nekoliko metara, pokazujući zavidnu snagu i atletsku izdržljivost. Video je snimljen u prirodi, na nepoznatoj lokaciji.

Uz videomaterijal je sa svojih gotovo 25 milijuna Instagram pratitelja podijelila i misao da joj je svijet naopako puno bolji od onoga kad stoji na svojim nogama.

Britney, čini se, doista uživa u pokretu jer često podijeli videe na kojima je "u akciji", a najčešće pleše, što zabavlja njezine fanove.

Pjevačica je baš nedavno upitala pratitelje "jesu li doista sretni ljudi". Ona, čini se po tome koliko pleše, to jest, iako je još uvijek usred pravne borbe za svoj novac.

image
Britney Spears 2001. godine
Kevin Winter

Tu borbu prati cijeli svijet, a iz nje se saznaju detalji ne samo o privatnom, nego i poslovnom životu pjevačice; nedavno je u jednom svojem sudskom iskazu rekla da za sada ne planira ponovno nastupati.

Podsjetimo, Britney se spori sa svojim ocem jer on upravlja njezinim novcem. Dobio je pravo na to prije nešto više od deset godina, konkretno 2008., kada je ona završila na psihijatrijskom liječenju. Bilo je to godinu dana nakon njezinom epskog brijanja glave koje je popratio cijeli svijet.

image
Kevin Winter

Fanovi su na Britneyinoj strani, što pokazuju hashtagom #FreeBritney. Nedavno se i njezin odvjetnik oglasio o tome i rekao da podržava taj pokret.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 14:11