‘VIŠE NISMO ZAJEDNO‘

Britney konačno progovorila o razvodu godine: ‘Više nisam mogla podnijeti tu bol...‘

Aktivirao se #FreeBritney pokret, fanovi koji su uvijek uz pop-princezu. Smatraju da bi idealan partner za nju bio Pete Davidson

Britney Spears

 B4859/Avalon/Profimedia/B4859/avalon/profimedia

Britney Spears (41) napokon se oglasila nakon vijesti o kraju njezina braka sa Samom Asgharijem (29). Iako smatra da su njezin brak i razvod privatne stvari "više nije mogla podnijeti bol".

- Kao što svi znaju, Hesam i ja više nismo zajedno... Šest godina je puno, pa sam malo šokirana - rekla je Spears u objavi - Na neki telepatski način primam mnoštvo poruka od prijatelja koje su mi ispunile srce i zahvaljujem vam. Predugo sam se predstavljala snažnom, na mojem Instagramu se sve čini savršeno, ali to je daleko od stvarnosti i mislim da svi to znamo.

Objasnila je da bi voljela pokazati emocije i suze, te kako se doista osjeća ali iz raznih je razloga uvijek morala skrivati "svoje slabosti". U podužoj objavi, rekla je i kako bi je, da se nije tako ponašala slali na liječenje iako je tada najviše trebala obitelj.

- Trebate bezuvjetnu ljubav, a ne ljubav s uvjetima. Zato ću biti jaka koliko god mogu i dati sve od sebe. I zapravo mi ide vraški dobro. U svakom slučaju želim vam dobar dan i ne zaboravite se nasmiješiti!!! - zaključila je svoj post.

Pop-princeza, kojoj život stalno servira nove drame i njezin suprug, plesač, model i fitness trener, početkom kolovoza žestoko su se posvađali, a kao glavni razlog spominje se njezina nevjera, ali i fizičko nasilje prema njemu. Asghari se tada iselio iz njihovog zajedničkog doma da odluči što će dalje.

Vrlo brzo krenule su spekulacije kako, iako je potpisao predbračni ugovor koji štiti Spears, Asghari pokušava promijeniti neke uvjete tog ugovora u svoju korist. Pojavile su se i "insajderske informacije" kako on prijeti da će objaviti potencijalno štetne informacije i video-snimke s njom ako Britney ne pristane ponovno pregovarati o novcu.

Mnogi su sumnjičavi i nakon izjave Asgharijevog predstavnika za Page Six: "Mnogo je tvrdnji da Sam osporava predbračni ugovor i prijeti da joj skandaloznim videozapisima. Međutim, sve te tvrdnje su lažne, jer on nikad nije imao loše namjere prema njoj, niti će ih imati".

Ashgari je uz Britney bio od 2016. godine, kada su se upoznali na snimanju spota za "Slumber Party". Prvih godinu dana vezu su držali u tajnosti, jer je Spears u to vrijeme još bila pod očevim skrbništvom. Vjenčali su se u rujnu 2021. godine, nakon pet godina veze. Britney je napokon bila slobodna od očeva nadzora i činilo se da joj napokon dolaze bolji dani, da će napokon imati mira, pa možda čak i razmišljati o povratku glazbi. Nije bilo tako. Problemi su se nizali, a glasine o nevoljama u braku pojavile su se još u svibnju ove godine. Supružnici su poricali su da stvari ne štimaju, a mjesec dana prije najave razvoda, viđeni su bez vjenčanog prstenja.

image

Britney Spears i Sam Asghari

Matt Winkelmeyer/Afp

Aktivirao se i pokret #FreeBritney, vjerni obožavatelji koji su je u vrijeme bitke za vraćanje kontrole nad svojim životom, podržavali i na društvenim mrežama i u stvarnosti, organizirajući skupove, noseći transparente, te slavili s pjevačicom kada se nakon 13 godina oslobodila skrbništva svojeg oca.

Na društvenim mrežama optužili su Sama Asgharija da nikada nije stvarno volio pop zvijezdu

"Toliko sam se nadao da će Sam biti taj koji će Brit ponuditi bezuvjetnu ljubav koju nikada nije dobila ni od koga drugoga", tvitao je jedan obožavatelj.

image

Britney Spears i Sam Asghari

Shotbynyp/The Daily Stardust/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Shotbynyp/the Daily Stardust/backgrid/backgrid Usa/profimedia

"Stvarno sam ga vidio kao smirujući utjecaj na nju kroz sva previranja u njezinu životu," rekao je drugi.

"Britney ne izlazi nigdje i ima samo dvije prijateljice. Pa s kim bi ga varala???", pita se treći.

Fanovi su beskrajno tužni i govore kako su u posljednjih pet godina Britney izdali ljudi koje je najviše voljela - njezina obitelj (teško su narušeni odnosi i s majkom Lynne i sestrom Jamie Lynn), njezini sinovi Sean Preston i Jayden James Federline (koji su počeli izbjegavati boravke kod nje i uglavnom su kod oca Kevina Federlinea), a sada i Ashgari.

Među komentatorima ima i onih koji pjevačici već planiraju budućnost i predlažu joj kako krenuti dalje, bez osvrtanja.

Tako su joj sugerirali da bi najbolji partner za nju bio komičar Pete Davidson (29) zbog njegove povijesti veza sa slavnim razvedenim ženama - Kim Kardashian i Emily Ratajkowski.

image

Pete Davidson

Roy Rochlin/Getty Images/Profimedia/Roy Rochlin/getty Images/profimedia

- Sada kada je Britney Spears slobodna, koliko dana će dana proći prije no što Pete Davidson postane gospodin Spears? - našalio se jedan - Osjećam da bi bili sjajni zajedno.

U svakom slučaju, obožavatelji koji su svoju vjernost Britney odavno pokazali i ostali jedni nepokolebljivi saveznici nesretne pop-zvijezde, nastavit će i dalje biti tu, bez obzira kroz što prolazi.

"Britney Spears u konačnici mora biti jedna od najjačih osoba koje su ikada hodale ovim planetom. Ova mlada djevojka, sada odrasla žena, zaslužuje ispriku za sve što joj je nanijeto. Volimo te, Brit", rekla je jedna obožavateljica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 18:41