DRAMATIČNA OBJAVA

Britney najavila osvetu obitelji: ‘Drogirali su me i svaki mi tjedan vadili 4 litre krvi‘

Britney je uz objavu dodala i tri fotografije kojima je ponovno zbunila tisuće obožavatelja koji su pohrlili u komentarima odgonetnuti skrivenu poruku pop ikone

Britney Spears 

 B4859/Avalon/Profimedia

Britney Spears opet je na Instagramu odlučila progovoriti o teških 13 godina koje je provela pod skrbništvom svog oca Jamieja Spearsa, no ovog je puta najavila žestoku borbu do pravde te poručila svima koji se bore za svoj život da nisu sami.

"U svijetu u kojem je u redu zaključati svoju kćer i natjerati je da radi 7 dana u tjednu, po 10 sati dnevno te uopće nema slobodan dan nije normalno. Nisam imala pravo na privatne kupke, gledali su me kad sam se presvlačila, drogirali su me, a na spavanje sam morala u 21:00 sat svake večeri, a svaki su mi tjedan vadili skoro četiri litre krvi. Ovo sve mi se događalo puna četiri mjeseca tokom 13-godišnjeg skrbništva. Svojoj obitelji nisam značila ništa, bila sam im marioneta koja je morala neprestano raditi i glumiti na pozornici da je sve u redu. Najgore od svega je činjenica što je to bilo prihvaćeno u javnosti, od publike koju sam najviše voljela. Mislim da je vrijeme da nakon 13 godina odem na odmor jer nitko nikad ne bi trebao biti tretiran kao ja. Bila sam demoralizirana i posramljena. Razlog zašto ovo spominjem je taj što je okončanje skrbništva velika stvar, ali hajde... To je to??? Svi su se izvukli!!! U šoku sam, da su vam četiri mjeseca neprestano prijetili i vi biste bili uznemireni. Nisam gotova, želim pravdu i neću stati dok se nešto ne učini onima koji su mi naudili jer sam jako povrijeđena. Ovo je poruka svima koji se boje za svoj život. Niste sami", napisala je u objavi na Instagramu.

image

Britney Spears i zaručnik Sam Ashgari

Image Press Agency/Ddp Usa/Profimedia

Britney je uz objavu dodala i tri fotografije kojima je ponovno zbunila tisuće obožavatelja koji su pohrlili u komentarima odgonetnuti skrivenu poruku pop ikone.

Naime, na prvoj se fotografiji nalazi Sikstinska kapela, dok se na drugim fotografijama nalaze ilustracije židovske Davidove zvijezde i karta Australije.

Dok neki smatraju da su ovo lokacije koje Britney želi posjetiti u budućnosti, drugi smatraju da iza ove objave stoji puno dublja poruka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. ožujak 2023 10:14