ZBUNILA FANOVE

Britney objavila golu fotografiju i oštro odgovorila na komentare: ‘Hejteri, poljubite me u dupe‘

Na spornoj fotografiji nema Britneyinih čuvenih tetovaža pa su fanovi bili uvjereni da to uopće nije ona. Ali brzo im je odgovorila...
Britney Spears
 Photo By Matt Baron/shutterstock, Instagram

Britney Spears pozirala je gola u jeku teških dana koje proživjljava, no njezini obožavatelji zbunjeni su zbog detalja na fotografiji te tvrde da to na slici nije Britney nego žena koja joj samo sliči, dok su drugi pozvali na oslobođenje pjevačice.

image
Rob Latour/shutterstock

Inače, 39-godišnja zvijezda proživljava dramu jer sud na nedavnom ročištu nije ukinuo skrbništvo koje nad njom ima njezin otac Jamie Spears, a milijune obožavatelja sad je dodatno zabrinula ovim najnovijim potezom kada je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je potpuno gola. Britney je pozirala u kupaonici leđima okrenutima prema kameri, što je u tren oka lajkalo više od 2 milijuna ljudi. No, ima i onih koje je ova fotka uznemirila:

- 'Gdje su njezine tetovaže na ovoj fotografiji?', 'Ljudi, vi znate da ovo nije Britney, zar ne?', 'Znamo da to nisi ti', 'Tko je fotošopirao ovu sliku?'... - napisali su njezini obožavatelji.

Da zaista nedostaju tetovaže na Britneyinu tijelu (Britney ima dvije tetovaže na leđima, malu vilu na dnu kralježnice te simbol na hebrejskom jeziku na potiljku), može se vidjeti i na njezinim ranijim objavama na Instagramu.

U međuvremenu se ne baš biranim rječnikom oglasila i sama Britney koja je 'hejterima' poručila da je poljube u dupe i pojasnila da je sama 'uredila' fotografiju jer je željela vidjeti kako izgleda bez tetovaža.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 12:29