LAŽNI INSTAGRAM

Britney poslala poruku fanovima i priznala: ‘Ispričavam se, pretvarala sam se da sam dobro‘

‘Bilo mi je neugodno podijeliti što mi se događa. Ali iskreno, tko ne želi imati zabavan Instagram?‘, pita se pjevačica
Britney Spears
 Matt Baron/shutterstock

Britney Spears ispričala se na Instagramu obožavateljima jer se "pretvarala da je dobro", iako je patila zbog kako je to nazvala "nasilnog konzervatorstva", preciznije potpunog skrbništva koje njezin otac ima nad njom.

Pop princeza zatražila je prije toga na jučerašnjem saslušanju na američkom sudu da ta kontrola nad njezinim osobnim životom i financija završi nakon 13 godina koliko ono već traje. Nakon svjedočenja, Spears je na društvenim mrežama dodatno objasnila kako zbog ponosa nije prije govorila o tome.

"Želim vam otkriti malu tajnu. Vjerujem da svi mi želimo život iz bajke i po mojim objavama, moj život činio se prilično savršen. Mislim da je to nešto čemu svi težimo!!!! To je bila jedna od najboljih osobina moje majke. Bez obzira na to koliko je bio "usran" dan kad sam bila mlađa, zbog mene i moje braće i sestara uvijek se pretvarala da je sve u redu. Skrećem pozornost na ovo jer ne želim da ljudi misle da je moj život savršen jer on to definitivno nije. I ako ste pročitali bilo što o meni u vijestima ovog tjedna, sada uistinu znate da nije savršen. Ispričavam se što sam se pretvarala da sam dobro protekle dvije godine. Učinila sam to zbog svog ponosa i bilo mi je neugodno podijeliti što mi se događa. Ali iskreno, tko ne želi imati zabavan Instagram? Vjerovali ili ne, pretvaranje da sam dobro zapravo je pomoglo. Instagram je za mene bio fora mjesto na kojem sam mogla dijeliti svoje prisustvo. Mjesto na kojemu sam se osjećala kao da vrijedim, unatoč onome što sam proživljavala i to je upalilo. Pa sam odlučila čitati još bajki...", stoji u obraćanju pjevačice koje je u deset sati nakon objave prikupili 1,2 milijuna lajkova. Bajke koje na kraju spominje vezane su uz citat Alberta Einsteina kojeg je objavila uz svoj komentar.

Koliko će obraćanje javnosti pomoći 39-godišnjoj zvijezdi koja je pod očevom skrbi od 2008., nakon što je doživjela živčani slom, još nije poznato, ali sada se barem zna da na tu skrb ne pristaje dobrovoljno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 16:02