UŽIVA U SLOBODI

Britney poslala poruku svojoj obitelji: ‘Mislili su da se mogu zaje*avati sa mnom‘

‘Srećom, našla sam nevjerojatnog odvjetnika Mathewa Rosengarta koji mi je promijenio život‘ - napisala je pjevačica
Britney Spears
 Britney Spears/Instagram

Pjevačica Britney Spears konačno uživa u svojoj slobodi. Nakon što je sudskom odlukom njezin otac Jamie Spears dobio suspenziju s mjesta skrbnika, pjevačica je poslala poruku svojoj obitelji putem Instagrama.

"Ova slika je sve! Rasplačem se kad je vidim... Ona spašava svoju božansku žensku sestru. Predlažem vam ako imate prijatelja koji je zatvoren u jako maloj kući četiri mjeseca... Bez auta... Bez telefona... Bez vrata za privatnost i mora raditi oko 10 sati dnevno, 7 dana u tjednu i davati tone krvi tjedno bez slobodnog dana... Predlažem da odete po prijatelja i pošaljete ih sve dovraga. Ako ste poput moje obitelji koja govori stvari poput 'Oprosti, ti imaš konzervatora...' Vjerojatno misle da si drugačiji pa se mogu zajebavati s tobom! Srećom, našla sam nevjerojatnog odvjetnika Mathewa Rosengarta koji mi je promijenio život", napisala je Britney u opisu fotografije na kojoj se nalaze dvije djevojke, jedna leži na madracu, a druga lebdi iznad nje.

Mnogi misle da se ova fotografija odnosi na njezinu sestru Jamie Lynn Spears.

"Jamie Lynn, tebi govori", "Sve je jasno kad je Jamie Lynn zabranila da je se može označiti ispod ove objave", glase komentari na objavu.

Mathew Rosengart, odvjetnik kojeg Britney spominje u svom postu, zatražio je ročište na kojemu bi se u potpunosti prekinuo ugovor o skrbništvu Jamieja Spearsa nad Britney, a ono bi se trebalo održati u roku od 30 do 45 dana. Također, traži istragu o ponašanju gospodina Spearsa tijekom trajanja skrbništva te njegovu upravljanju imovinom svoje kćeri.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 09:14