PRINCEZA POPA

Britney Spears komentirala incident u restoranu: ‘Polaskana sam što o meni govore kao o manijaku‘

Gosti restorana u Los Angelesu rekli su da je pjevačica imala ‘maničnu‘ epizodu te počela vikati i nepovezano govoriti

Britney Spears

 Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

Pjevačica Britney Spears oglasila se putem Instagrama u vezi incidenta koji je izazvala u restoranu u Los Angelesu. Naime, gosti restorana Joey rekli su da je glazbena zvijezda imala "maničnu" epizodu te počela vikati i nepovezano govoriti.

Britney je očito toliko uznemirila supruga, Sama Asgharija, da je on navodno izašao iz restorana. Zatim je i ona otišla sa svojim tjelohraniteljem koji se kasnije vratio platiti račun.

I sama pjevačica osvrnula se na incident komentirajući ga u objavi na svom Instagramu.

image

Britney Spears i Sam Asghari

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

- Sigurna sam da je mnoge nasmijao moj video iz restorana, čak je i moja najbolja prijateljica jedva dočekala da mi ga pošalje. Znam da su mediji pisali o tome kako sam bila pijana. Tako sam polaskana što o meni govore kao o manijaku, a onda imaju muda pisati o svim negativnim stvarima koji su mi se dogodile u prošlosti - napisala je 41-godišnja Britney.

- Pomislila sam: ‘Ovo je užasno‘, ali postoje dvije fotografije na kojima sam normalna. Bilo kako bilo, iskreno, znam da nikoga nije briga što ja radim. Dosadno mi je pisati ovo kao prokleti idiot - dodala je.

Britney je uklonila mogućnost komentiranja na svojim fotografijama, ali su njezini obožavatelji žestoko kritizirali osobu koja je objavila snimku, a i medije koji su je odlučili podijeliti.

- Ostavite Britney na miru! To uključuje ljude koji su je snimali! Molim vas, ostavite ovu jadnu ženu na miru, dovoljno je prošla - komentirala je jedna korisnica Twittera.

Britney je u 2000-ima imala problema s mentalnim zdravljem zbog čega su je njezin otac, Jamie Spears, i njezin odvjetnik 2008. stavili pod strogi nadzor.

Tijekom konzervatorstva koje je trajalo 13 godina imali su potpunu kontrolu nad njezinim financijama, karijerom, pa čak i medicinskim odlukama. Međutim, pjevačica je oslobođena konzervatorstva 2021. nakon što je dala potresno svjedočenje na sudu u Los Angelesu, uključujući i to kako je bila prisiljena nabaviti spiralu za kontracepciju kako bi spriječila rađanje više djece.

Incident u restoranu desio se nekoliko tjedana nakon što su po internetu počele kružiti teorije zavjere o njoj. Obožavatelji su bili uvjereni da Britney proživljava mentalnu krizu te su čak optužili njezine najbliže da su je montirali u objavama na društvenim mrežama kao paravan za ono što se zapravo događa.

Američki bloger Perez Hilton nedavno je izjavio da mu je njegov prijatelj rekao što se zapravo događa s Britney.

- Prije svega, iz mnogo razloga, neću ponavljati ono što mi je rekao, ali podijelio je sa mnom da su stvari loše - izjavio je u videu na Instagramu ranije ovoga mjeseca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 21:27