NOVI ONLINE OKRŠAJ

Britney Spears: ‘Moja je obitelj otišla predaleko i još nisam gotova s njima! Uživali su u boli i drami‘

Pjevačica, koja odmara na Mauiju sa zaručnikom, ponovno se obrušila na roditelje i sestru, no objava je brzo nestala s Instagrama

Britney Spears i Sam Asghari

 Mega/The Mega Agency/Profimedia

Britney Spears prošlog je petka objavila jednu od najžešćih tirada protiv svoje obitelji, oca Jamesa, majke Lyne i sestre Jamie-Lynn, otkako se riješila očeva skrbništva. Iako je poduži post s Instagrama nestao vrlo brzo nakon objave, razni izvori uspjeli su ga kopirati i prenijeti, pa se sada naveliko širi internetom.

Objava svjedoči o nevjerojatnoj dubini bijesa koji 40-godišnja bivša pop-princeza osjeća prema svojoj obitelji i koji očito ne može obuzdati ni dok se sa zaručnikom Samom Ashgarijem (28) i psićem Sawyerom, odmara na havajskom otoku Maui.

"Moja obitelj me slomila!" - vrišti Britney u objavi.

Još jednom je udarila po roditeljima, napisavši da su "rasli (napredovali) i živjeli uz dramu".

- Uvijek sam mrzila kako je moja majka od svega radila dramu… Doslovno bi vrištala s krovova… Ne lažem!!! - napisala je pjevačica i nastavila - Cijelu noć svađati se s pijanim čovjekom koji ne može govoriti... Zašto??? Ja sam bila ta koja nikad nije spavala. To nije bila samo jedna noć, to je bila svaka noć mog života!!!

Spears je u postu napisala kako su je odgajali, učili da ne ide na terapije koje su joj trebale pomoći u vezi problema koji su je mučili.

- Mislim, MOJI RODITELJI nikada nisu išli na terapiju, oni su uživali u BOLI i ŽIVJELI S DRAMOM svaki dan svog je....g kraljevskog života… Zbog toga je i meni uvijek bilo krajnje neugodno govoriti o svom privatnom životu, i danas je tako - napisala je Britney u poprilično konfuznoj objavi - Vjerujem da je to nešto što povjeravaš Bogu… To se nikoga ne tiče… Zato je bilo jako teško kada su me tjerali da na terapiji pričam o svemu… Moja obitelj me toliko slomila da mi je bilo potrebno (malo) terapije.

Terapija je pomogla, no članovi obitelji užasnuli su je jer su oni sve tajne prosuli pred svijetom u svojim knjigama.

-... u mojim najtežim trenucima, ne samo moja majka nego i moja sestra objavljuju knjige u kojima govore svašta... Mislim da to nije baš lijepo... Svi imamo pravo na svoju priču, ali ovo je vražja drama!!!

image

Izbrisana objava Britney Spears

Instagram Britney Spears

Pjevačica je objavila i fotografiju duge koju je, napisala je, jučer vidjela na Mauiju.

- Nakon svake oluje uvijek će biti duga... to je Božje obećanje!!! - napisala je - Božja duga dolazi nakon oluje i to je poruka koju želim poslati svojoj majci i sestri. Dakle, kada pogledate ovu dugu molim vas da shvatite ovo i samo ovo... Ja sam žena!!!

Svoju je poruku završila riječima: "Nisam tip osobe koja javno iznosi prljavo rublje, ali sam sigurna da neću sjediti i biti žrtveno janje moje obitelji!!! Progovorit ću i raznijeti je...u kuću!! Moja obitelj, opet ću to izgovoriti, otišla je predaleko i ja još uvijek nisam gotova s njima...Poručujem im da se je*u iz dna svojeg je***g srca.".

image

Britney Spears sa zaručnikom

B4859/Avalon/Profimedia

Nakon brisanja objave, Britney je nastavila u veselom tonu - svojih više od 40 milijuna pratitelja na Instagramu, upoznala je s ljepotama Mauija i činjenicom da štenac Sawyer postaje pretežak za nošenje, kao i fotografijama niza novih odjevnih kombinacija koje je kupila online.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 08:15