UKAZALA SE

Britney Spears napokon izašla iz očevog kućnog zatočeništva i pod nadzorom otišla u šoping

Posrnulu glazbenu zvijezdu koja je zadnjih mjeseci u fokusu medija paparazzi su uhvatili u šetnji Malibuom
 Wagner Az/Bens/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Posrnulu glazbenu zvijezdu Britney Spears koja već godinama živi u svojevrsnom kućnom zatočeništvu pod strogim nadzorom svog oca, paparazzi su uhvatili u jednoj od iznimno rijetkih samostalnih šetnji na otvorenom tijekom shoppinga u Malibuu.

Kako se činilo, 39-godišnja pjevačica je uživala u proljetnom suncu, te je na kratko zaboravila pravnu bitku koju vodi sa svojim ocem Jamesom Parnellom Spearsom, poznatijim kao Jamie, kako bi se oslobodila njegova skrbništva. Bila je odjevena u lagani smeđi sportski sako, tamne traperice i Birkenstock natikače. Na očima je imala sunčane naočale, a nepošešljana kosa joj je slobodno padala. Naravno, dok je hodala shopping centrom na licu je imala poveću masku kako bi se zaštitila od moguće zaraze koronom dok je u javnosti.

Nije ovo njezino najbolje izdanje, ako se prisjetimo prošlosti, ranije je puno bolje izgledala. Stoga je očito da se bori s problemima.

Budući da Britney nema pravo samostalno donositi odluke te da je pod stalnom prismotrom, za vjerovati je da je i u ovoj šetnji imala gomilu pratitelja i tjelohranitelja.

image
Wagner Az/Bens/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Britneyin samostalni izlazak uslijedio je nakon sve veće zabrinutosti javnosti i njezinih poklonika oko pravne kontrole nad njezinom imovinom koju i dalje ima njezin otac Jamie.

Naime, 2019. je 68-godišnji Jamie Spears na kratko je odstupio s mjesta kćerinog skrbnika zbog zdravstvenih problema, a na njegovo je mjesto privremeno zasjela ovlaštena skrbnica Jodi Montgomery, koja je na toj poziciji zamijenila Andrewa Walleta.

image
Wagner Az/Bens/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

No, u kolovozu prošle godine Jamie Spears zatražio je od Vrhovnog suda u Kaliforniji da se Wallet vrati na poziciju administratora. Istog je mjeseca Britney preko odvjetnika tražila da se njezinog oca makne kao upravitelja njezine imovine i njezina skrbnika. Samo nekoliko dana nakon toga sud je presudio da njezin otac ipak ostaje djelomičnim skrbnikom do veljače ove godine. A u veljači je izašao i dokumentarac o pjevačici imena "Framing Britney Spears" koji je samo povećao javni interes za Britneyne pravne bitke.

Iako se o dokumentarcu nije javno oglasila na svom je Instagramu pjevačica u ožujku napisala da ga nije cijelog pogledala no da je "osramoćena zbog načina na koji su je prikazali". Također je napomenula da je dva tjedna plakala nakon puštanja spornog dokumentarca.

Uslijedio je zahtjev sudu njezina odvjetnika da Montgomery ostane upraviteljica svih njezinih poslova, a da se njezina oca Jamesa potpuno makne s pozicije skrbnika. Sljedeće saslušanje očekuje se krajem ovog mjeseca.

Britneyin dečko Sam Asghari, koji joj je najveća potpora, tijekom vikenda je bio na jahanju s prijateljima. Par se upoznao 2016. kad je Asghari glumio u njezinom spotu Slumber Party.

image
Britney Spears u šetnji Malibuom
Wagner Az/Bens/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 20:13