PRLJAVE TAJNE

Britney Spears planira objaviti memoare: ‘Njezina majka strahuje zbog toga, odnos im je neobjašnjiv‘

Odnos im je vrlo slojevit ‘nakon godina prijateljstva, mentorstva, nepovjerenja, odbojnosti i svađe, koji se i dalje nastavljaju‘

Britney i njena majka u autu 2004. godine

 -/Backgrid Usa/Profimedia/-/backgrid Usa/profimedia

Američki portal The Sun ekskluzivno je doznao od izvora bliskog Britney Spears da njezina majka, Lynne Spears, i ona imaju itekako kompliciran odnos koji se "neće tako brzo popraviti".

- Među njima postoji mnogo drame, unatoč želji da zavlada mir - otkrio je njen obiteljski prijatelj.

Izvor, koji je prvi potvrdio da 41-godišnja Britney planira izdati memoare, kaže da su članovi njezine obitelji zabrinuti zbog njezina nadolazećeg iznošenja svih informacija te naglašava da nije siguran u "pomirenje majke i kćeri".

- Britney je mjesecima ignorirala mamine pokušaje da pokuša razgovarati s njom, a onda ju je napala na društvenim mrežama. Često je pričala o tome koliko su je roditelji uvijek doživljavali kao bankomat - dodao je izvor.

image

Jamie i Lynn Spears

Francis Specker/Alamy/Alamy/Profimedia/Francis Specker/alamy/alamy/profimedia

Britney je bila uporna u tome da želi razotkriti navodnu "kontrolu i zlostavljanje" svog oca Jamieja Spearsa tijekom njezina skrbništva. Jamie je uvijek poricao te tvrdnje te je govorio da je njegova cijela "skrbnička kontrola" bila usmjerena na ono što je u najboljem interesu njegove kćeri, kao i ono što je najbolje za njezinu financijsku korist.

Što se tiče ponovnog susreta Britney i njene majke, jedan financijski savjetnik iz Las Vegasa, blizak obitelji Spears, naglasio je da "godine nepovjerenja ne nestaju nakon 15-minutne kave".

- Dugo proživljavamo ovu situaciju s Britney. Ona apsolutno može predstavljati svoju majku kao vraga svakome tko je sluša. Trauma s kojom se djevojka suočavala tijekom godina često ponovno ispliva na površinu i ona se iskali na Lynne. Britney ponekad vidi svoje roditelje odvojeno, no ono što je sigurno jest to da je Jamie i dalje u fokusu njezina bijesa.

image

Lynn Spears

Lionssharenews/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Lionssharenews/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Naime, Britney smatra da je Jamie uništio njezine tinejdžerske godine i želi se osvetiti za ono što je smatrala "nezakonitim skrbništvom". Britney je osjećala da je Lynne odigrala ključnu ulogu oko skrbništva nakon hospitalizacije. Unatoč svim negativnim pričama, spomenuti izvor tvrdi da je Lynneina podrška pjevačici za ukidanje skrbništva "bila itekako važna za Britney."

- I nemojmo zaboraviti da Britney piše svoje memoare, za koje obećava da će govoriti o njezinim problemima s roditeljima. Stoga je Lynne htjela saznati što će njezina kći napisati o njima - dodao je.

image

Britney 2000.

Hector Mata/Afp/Profimedia/Hector Mata/afp/profimedia

Također, komentirao je da javnost može zaboraviti na "zacjeljivanje rana". Tvrdi da Britney pati od oblika PTSP-a te brojnih trauma. Nadalje, naglasio je da je odnos Lynne i Britney vrlo slojevit "nakon godina prijateljstva, mentorstva, nepovjerenja, odbojnosti i svađe, koje se i dalje nastavljaju".

Američki se The Sun obratio Britneynim predstavnicima za komentar, ali nisu odmah odgovorili.

U svibnju je pjevačica otkrila da je njena 68-godišnja majka posjetila njezin dom prvi put u tri godine, što je potaknulo njihovo pomirenje.

- Moja slatka mama se jučer pojavila na mom pragu nakon tri godine. S obitelji, uvijek ima stvari koje treba riješiti, ali vrijeme liječi sve rane - stoji na početku njene objave.

Sugerirajući da su uspjeli popraviti stvari tijekom susreta, nastavila je: "Nakon što sam mogla komunicirati ono što sam držala u sebi jako dugo, osjećam se tako blagoslovljenom što smo uspjeli pokušati ispraviti stvari na pravi način. Tako sam sretna što možemo zajedno popiti kavu nakon 14 godina" - napisala je i dodala da idu u šoping zajedno.

Prošlog travnja, Britney se usprotivila zahtjevu svoje majke da plati 663 tisuće dolara odvjetničkih troškova, zajedno s njezinim skrbništvom. Lynneini odvjetnici opovrgnuli su tvrdnje, napominjući da je ona bila ključna za Britneyino oslobađanje od skrbništva.

Lynne je u sudskim dokumentima navela da je njezina kći "molila majku" da je spasi od "nevjerojatnog zlostavljanja njezina oca" još u svibnju 2019.

Naime, u roku od pet mjeseci od uključivanja Lynne Spears u cijeli slučaj, Jamie Spears dao je ostavku na mjesto Britneyina skrbnika i Britney je dobila pravo da sama izabere svog liječnika.

image

Jamie Spears

Valerie Macon/Afp/Profimedia/Valerie Macon/Afp/Profimedia

U roku od godinu i pol otkako se Britneyina majka uključila u slučaj, Britneyin odvjetnik kojeg je imenovao sud, konačno je pokrenuo dovođenje odvjetnika u parnicu kako bi se uklonio Jamie Spears iz skrbništva. Unutar dvije godine i šest mjeseci Britney je konačno dobila pravo da sama izabere pravnog savjetnika. Nakon toga, u studenom 2021., oslobođena je nadzora.

Podsjetimo, njen tata Jamie (69) bio je skrbnik slavnoj pjevačici od veljače 2008. pa sve do suspenzije u rujnu 2021., te je imao kontrolu nad njezinim financijskim, medicinskim i osobnim odlukama. Doduše, on je negirao krivnju.

Britneyni obiteljski odnosi bili su vruća tema, a brojne uspone i padove imao je i njen odnos sa sinovima. Dobitnica Grammyja otvoreno je sa svojim obožavateljima govorila o svojoj djeci, otkrivši da već dulje vrijeme nije viđala svoje sinove, Jaydena i Seana.

Unatoč kompliciranoj prirodi njihovih odnosa, čini se da stvari polako idu uzlaznom putanjom.

Ranije ovog mjeseca, Britney je na svom Instagramu podijelila fotografiju svog sina tinejdžera Seana prije odlaska na Havaje s ocem Kevinom Federlineom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 02:05