NAKON RAZVODA

Britney Spears podijelila snimku s bivšim mužem, pa je izbrisala: ‘Nije sve bilo baš med i mlijeko...‘

Pjevačica je za sebe rekla da je ‘komplicirana i osjetljiva‘ osoba te tvrdi da joj je bilo ‘mnogo lakše‘ kad je bila mlađa

Snimka plesa

 Instagram/screenshot/

Britney Spears se na Instagramu osvrnula na svoj kratkotrajni brak s bivšim suprugom Samom Asgharijem.

Naime, podijelila je video kako pleše s glumcem, a on ju je bez pretjeranog napora vrtio i podizao u zrak. Na objavljenoj snimci djelovali su sretno, a ples su završili i poljupcem. Doduše, snimka je ubrzano izbrisana, a u opisu objave je pjevačica suptilno nagovijestila da njihova propala romansa nije bila baš "med i mlijeko".

image

Ples Britney i Sama

Instagram/screenshot/

- Ponekad je teško osvrnuti se unatrag, ali je presudno... Iskreno sam preosjetljiva u većini situacija - priznala je Britney u opisu objave. Ova 42-godišnja dobitnica Grammyja osvrnula se na složenost ljubavnih odnosa, objašnjavajući kako ih većina doživi "čudne obrate", piše Page Six.

- Ponekad govorim o svojoj prošlosti jer se želim zaštititi od istih grešaka kao prije! - Spears je nastavila te dodala da uči na greškama i da se ne želi više zatvarati.

image

Ples Britney i Sama

Instagram/screenshot/

Pjevačica je za sebe rekla da je "komplicirana i osjetljiva" osoba te je ustvrdila da joj je bilo "puno lakše" kad je bila mlađa.

- Osjećam da sam tad više vjerovala ljudima i da još nisam iskusila okrutnost svijeta - napisala je.

- Nedostaje mi biti ranjiva i otvorena prema ljudima. Ako me poznajete, znate kako i koliko volim... Volim previše i osjećam se neugodno po pitanju toga. To je osobina koju želim pokušati zadržati, no nije sve med i mlijeko u vezama - objasnila je Spears i objavu izbrisala sat vremena nakon što ju je podijelila.

image

Britney Spears i Sam Asghari

Planet Photos/Planet/Profimedia/Planet Photos/planet/profimedia

Podsjetimo, bivši osobni trener podnio je zahtjev za razvod braka od 42-godišnje glazbenice u kolovozu prošle godine, nakon godinu dana braka, a kao službeni datum njihovog rastanka naveden je 28. srpnja prošle godine. To je uslijedilo usred optužbi da je Spears bila "nevjerna i nasilna". Naime, u to je vrijeme Asghari navodno tvrdio prijateljima da mu je pjevačica ozlijedila oko tijekom jedne od njihovih svađa. Prema TMZ-u, prekretnica u odnosu, odnosno, ključni događaj koji je doveo do njihovog razvoda odnosio se na optužbe da ga je Spears varala s jednim od svojih kućepazitelja i tražila od drugog člana osoblja da je snimi golu.

image

Britney Spears i Sam Asghari

B4859/Avalon/Profimedia/B4859/avalon/profimedia

Itekako aktivna na društvenim mrežama, Britney nerijetko dijeli svoje misli i svakodnevicu sa svojim pratiteljima, a uz nedavne golišave snimke, Britney je objavila video na kojem se šali kako pere lice poput mačke, dok liže svoje prste i trlja područje očiju. Podsjetimo, 2024. obilježava se 25. godišnjica od kada je ikona izbila na glazbenu scenu. Ona je 1999. objavila svoj debitantski album "...Baby One More Time", a obožavatelji Britney nadaju se njezinu povratku na pozornicu kako bi obilježili godišnjicu. Doduše, izgleda da će ostati razočarani...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 16:15