BABY ONE MORE TIME

Britney Spears podijelila sretnu vijest: ‘Napravila sam test na trudnoću... I, uh, pa... Dobit ću bebu‘

Ovo će biti Britneyino prvo dijete sa zaručnikom Samom Asgharijem (28), a pjevačica već ima dvojicu sinova

Britney Spears i Sam Asghari

 Instagram

Slavna pjevačica Britney Spears otkrila je trudna i da čeka treće dijete. 40-godišnja pop zvijezda sretnu je vijest podijelila sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama.

"I tako sam napravila test na trudnoću... I, uh, pa... Dobit ću bebu", napisala je pjevačica i oduševila mnoge.

image

Sam Asghari i Britney Spears

B4859/Avalon/Profimedia

Iako su prvo neki bili pomalo zbunjeni jer je napisala da joj je to 'trudnoća od hrane', a onda je dodala da je napravila test na trudnoću nakon što je primijetila da je dobila nekoliko kilograma na odmoru. Dodala je i da je malo zabrinuta jer je tijekom prethodnih trudnoća patila od perinatalne depresije.

Ovo će biti Britneyino prvo dijete sa zaručnikom Samom Asgharijem (28), a pjevačica već ima dvojicu sinova, Seana Prestona (16) i Jaydena Jamesa (15), iz prethodnog braka s Kevinom Federlineom.

Već je ranije Sama nazvala svojim 'suprugom' te tako potaknula šuškanja o tome da su se vjenčali u tajnosti. Sada je i Sam potvrdio vijest o trudnoći na društvenim mrežama. "Brak i djeca prirodni su dio snažnog ljubavnog odnosa koji je ispunjen ljubavlju i poštovanjem. Očinstvo je nešto čemu sam se oduvijek radovao i što ne uzimam zdravo za gotovo. To je najvažniji posao na svijetu koji me tek čeka", napisao je Asghari.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:52