BIOGRAFSKI FILM

Britney Spears pokvarila planove mlade glumačke zvijezde: ‘Stara, nisam mrtva!‘

Ugasila je sva nagađanja o snimanju biografskog filma o njezinu životu i karijeri

Britney Spears

 B4859/Avalon/Profimedia

Britney Spears je prekinula sva nagađanja o snimanju biografskog filma o njezinu životu i karijeri, piše Hollywood Reporter.

- Da, znam da sam previše toga objavila ovaj tjedan na Instagramu... iako je zabavno! Sad kad dišem, imam vremena i drugačije je! Sviđa mi se ovo! - objavila je na Instagramu uz fotografiju vrata.

image

Britney Spears

Valerie Macon/Afp

- Čula sam nešto i o ljudima koji žele snimati filmove o mom životu... Stara, nisam mrtva! - istaknula je Spears.

Bez da je isticala pojedina imena, stavovi pjevačice o potencijalnoj filmskoj adaptaciji njezina života uslijedili su nakon riječi Millie Bobby Brown koja je u intervjuu za "The Drew Barrymore Show" rekla da je Britney Spears njena "uloga iz snova".

- Mislim da njezina priča, prije svega, podsjeća na moju - rekla je 18-godišnja glumica poznata po ulozi u seriji "Stranger Things".

- Odrastanje pred očima javnosti, njezini videi, intervjui s njom kad je bila mlada...Sve me podsjeća na mene. Ne poznajem je, ali kad pogledam njezine slike, osjećam se kao da bih mogla ispričati njezinu priču na pravi način - objasnila je.

Međutim, nakon što je odbacila mogućnost biografskog filma, Spears je odmah okrenula priču na svoje roditelje, Jamieja i Lynne Spears, jer su je držali pod skrbništvom preko kojeg su kontrolirali njezin život punih 13 godina.

image

Britney Spears

Face To Face/Face To Face/Profimedia

- Iako je prilično je**** jasno da bi voljeli da sam mrtva - napisala je i dodala niz emojija koji kolutaju očima.

- Pretpostavljam da će moja obitelj sada zaključati svoja vrata - nastavila je rečenicu.

U međuvremenu, mlada Brown je sklopila tajnu suradnju s Mariah Carey, što je i nedavno potvrdila u The Tonight Showu Jimmyja Fallona, a otkrila je da je i sama već snimala glazbu s poznatom pjevačicom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 00:54