DRAMATIČAN ŽIVOT

Britney Spears progovorila prvi put nakon šokantnog dokumentarca: ‘Pokušavam postati normalna...‘

Nakon što je dokumentarni film ‘Framing Britney Spears‘ premijerno prikazan u petak, ne prestaje se o njemu brujati.
 Gabriel Bouys/AFP

Nakon što je svjetlo dana ugledao dokumentarac The New York Timesa pod nazivom 'Framing Britney Spears', oglasila se i sama pjevačica u namjeri da smiri svoje razbješnjene obožavatelje.

Film istražuje njezin uspon u svijetu slavnih, okrutan tretman od strane medija prema pop princezi, njezine probleme s mentalnim zdravljem, a posebice borbu koju već godinama vodi sa svojim ocem oko vlastitih financija.

Pop zvijezda na svom Twitter profilu podsjetila je da su ljudi često kompliciraniji nego li se čine, te je priznala da pokušava naučiti kako postati 'normalna osoba'.

- Svatko ima svoju priču i svoj stav o pričama drugih ljudi. Zapamtite, što god mislili da znamo o nečijem životu, ništa je u usporedbi s onim što stvarna osoba zaista proživljava - napisala je, pa uz video svog koncerta iz 2018. na kojem izvodi pjesmu 'Toxic' dodala: - Ne mogu vjerovati da je ovo bilo prije tri godine!

- Oduvijek sam voljela biti na pozornici... no trenutno učim kako postati normalnom osobom... Volim uživati u jednostavnosti svakodnevnice! - zaključila je Britney koja je posljednji put nastupila u listopadu 2018. nakon što je sama odlučila da će tako biti 'dok god je njezin otac Jamie ovlašten za njezine prihode'.

Nakon što je dokumentarni film premijerno prikazan u petak, čini se kao da je cijeli svijet počeo o njemu brujati. Čak je i njezin dečko Sam Asghari imao nešto za reći.

- Želim da svi znate da nemam nimalo poštovanja prema nekom tko pokušava kontrolirati našu vezu i konstantno nam podmetati. Jamie je totani kreten. Neću o detaljima jer sam oduvijek poštivao našu privatnost, no istovremeno, nisam doselio u ovu državu da ne bih mogao slobodno izraziti svoje mišljenje - poručio je iranski fitness model na Instagramu.

Kada se doznalo da Jamie Spears (68) i danas upravlja cijelom imovinom svoje kćeri Britney te, još šokantnije, da u njezino ime donosi sve poslovne, ali i privatne odluke, društvenim se mrežama počeo širiti #FreeBritney pokret iza kojeg stoje njezini obožavatelji.

Britney u ovim uvjetima, bez ikakve slobode, živi još od sloma 2008. godine nakon burne rastave od Kevina Federlinea i teške borbe za skrbništvo nad djecom koja je Britney izrazito teško emotivno pala pa se jednom prilikom, navodno, zabarikadirala u kupaonicu s djecom, a poslije je kratkotrajno i hospitalizirana na psihijatriji.

Izvor blizak pjevačici kazao je kako Britney još nije pogledala dokumentarac, no da zna za njega.

- Nije ga pogledala, naživcirala bi se zbog pravne bitke koju još uvijek vodi protiv svog oca. Misli da neće moći voditi normalan život dok ne završi s tim. Zna da je to bitka za cijeli njezin život - kazao je izvor, prenosi Daily Mail.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 04:22