STARA LJUBAV

Britney Spears ‘spustila‘ bivšem dečku Justinu Timberlakeu: ‘Hoćemo li na sud ili ćeš opet plakati?‘

Neki su obožavatelji bili ljuti što je Justin javno osudio Britney, čak i nakon što mu se ona iskreno ispričala

Britney Spears i Justin Timberlake

 Profimedia/

Čini se da se Britney Spears obrušila na svog bivšeg dečka Justina Timberlakea nakon što se odbio ispričati za način na koji se prema njoj ponašao tijekom njihove veze.

image

Objava Britney Spears

Screenshot/instagram/

Ovog četvrtka, Britney je podijelila sliku košarkaškog obruča iza kojeg svijetli mjesec.

- Netko mi je rekao da netko priča sr**** o meni na ulici! Hoćeš li to iznijeti na sud ili ćeš ići kući plačući mami kao prošli put? Nije mi žao! - napisala je u opisu. Naime, obožavatelji misle da ju je motivirao Justinov komentar u srijedu navečer jer je tijekom koncerta naglasio da se "nema kome ispričati".

image

Britney Spears i Justin Timberlake

Mediapunch/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Mediapunch/backgrid/backgrid Usa/profimedia

- Želio bih iskoristiti ovu priliku i ispričati se apsolutno nikome - izjavio je tijekom koncerta, piše Mirror.

Obožavatelji koji su prisustvovali tome oglasili su se na društvenim mrežama i tvrdili da je Justin bio "izrazito oštar" prije nego što je otpjevao svoju pjesmu o prekidu veze s Britney, "Cry Me A River". Očekivano, Britneyini obožavatelji nisu bili sretni.

- Justin Timberlake je go**** - napisala je jedna osoba na X-u.

- POTVRĐENO: Justin Timberlake je još uvijek mizogino smeće. Ne razumijem kako misli da je "cool" javno napadati ženu čak 20 godina - dopisao je drugi obožavatelj Britney.

Neki su bili ljutiti što je Justin javno osudio Britney, čak i nakon što mu se ona iskreno ispričala.

- Ne znam zašto se Britney ispričala za bilo što. Samo je ispričala što se tada dogodilo u njihovoj vezi u svojoj knjizi, nije bilo potrebe vraćati se na to i zatim pohvaliti njegovu novu pjesmu - pišu nezadovoljni obožavatelji pjevačice.

Britney Spears i Justin Timberlake bili su u vezi od 1999. do 2002. godine. U svojim memoarima, "The Woman In Me", Britney otkriva da je bila trudna pri kraju 2000. godine, kada su ona i Justin imali 19 godina. Ona je, kako otkriva knjiga, željela dijete i sanjala o obitelji s Timberlakeom, ali on ‘‘nije bio spreman za odgovornosti koje donosi uloga oca‘’.

image

Britney Spears i Justin Timberlake, 2002. godine

Chris Delmas/Afp/Profimedia/Chris Delmas/afp/profimedia

- Trudnoća je bila iznenađenje, ali za mene ne i tragedija. Jako sam voljela Justina. Uvijek sam željela da jednog dana zasnujemo obitelj zajedno. To se jednostavno dogodilo mnogo ranije nego što sam očekivala - napisala je Spears.

- Justin mi je tada rekao da nismo spremni imati dijete jer smo premladi. Sigurna sam da će me ljudi mrziti zbog ovoga, ali na kraju sam pristala na pobačaj. Danas ne znam je li to bila ispravna odluka. Da je odluka bila prepuštena samo meni, nikad to ne bih učinila. Ali Justin je ipak bio taj koji je znao da ne želi biti otac - otkrila je Britney.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 15:57