NAKON RAZVODA

Britney vjeruje da je Sam pomagao njezinom ocu: ‘Odavao je privatne informacije kako bi duže bila pod skrbništvom!‘

Britney Spears vjeruje kako je njezin bivši suprug Sam surađivao s njezinim ocem Jamiejem

Britney Spears i Sam Asghari

 Jerry Perez Pacificcoastnews/Pacific Coast News/Profimedia/

Pjevačica Britney Spears (41) vjeruje da je njezin bivši suprug Sam Asghari (29) "potajno radio" s njezinim ocem Jamiejem (71) i davao mu informacije kako bi Britney ostala u svom trinaestogodišnjem starateljstvu.

Sam je podnio zahtjev za razvod od Britney ranije ovog mjeseca nakon što su bili 13 mjeseci u braku. Britney je sa Samom počela izlaziti pet godina prije nego što je njezin otac završio dugotrajno skrbništvo nad njom. Ipak, Britney ima sumnje, kako tvrdi izvor blizak pjevačici, da je Sam surađivao s Jamiejem i s njime dijelio osobne detalje iz života pjevačice, piše Daily Mail.

„Britney ima razloga vjerovati da je Sam potajno surađivao s njezinim tatom od početka njihove veze”, kazao je izvor za Daily Mail.

„Sam je Jamieju davao informacije koje su pomagale da ona ostane zatočena u očevom skrbništvu. U zamjenu je Sam dobio pristup njoj i njezinom novcu. Britney sad osjeća da je Sam bio neiskren cijelo vrijeme”, nastavio je.

Podsjećamo, Sam i Britney upoznali su se na snimanju njezina spota za „Slumber Party”, a manje od dva mjeseca od toga postali su službeni par na Instagramu 28. prosinca 2016. U to vrijeme Britneynim životom upravljao je njezin otac koji je u potpunosti kontrolirao njezine financije, karijeru i svakodnevne aktivnosti. Iako je u to vrijeme krug ljudi oko Spears bio ograničen na njezine suradnike, Sam je prihvaćen u njezin krug ljudi, a pridružio se obitelji na odmorima i izletima. Otkako je upoznao Britney, Samova glumačka karijera procvjetala je. Naime, prije veze imao je samo jednu glumačku ulogu u spotu Fifth Harmonyja.

image

Britney Spears i Sam Asghari

Planet Photos/Planet/Profimedia/Planet Photos/planet/profimedia

Od 2016. snimio je desetak filmova i serija, a posljednja uloga mu je uz Nicole Kidman u trileru „Special Ops: Lioness”. Iako mu je karijera išla uzlaznom putanjom, brak je išao silaznom, tvrdi izvor. Nadodaje kako je Britneyno „nezadovoljstvo” ono što ju je potaknulo da se povuče iz braka mjesecima prije nego što je Sam podnio službeni zahtjev za razvod.

„Britney je završila sa Samom prije nekoliko mjeseci i bila je jako nesretna. Postojali planovi da se Samu omogući stan i novac kako bi sve završilo prijateljski”, kaže izvor.

Godinama se znalo malo o očevom skrbništvu nad Britney. U lipnju 2021. otvorila se i podijelila užasne detalje u svom iskazu na sudu u Los Angelesu.

Osim što je iznijela šokantne optužbe na svog oca, otkrila je da ju je to skrbništvo spriječilo da se uda za Sama. Također, rekla je da je bila prisiljena nositi spiralu kako bi spriječila trudnoću. Fanovi su se aktivirali u pokret #FreeBritney kako bi joj pomogli da vrati kontrolu nad svojim životom u svoje ruke.

image

Britney Spears i Sam Asghari

B4859/Avalon/Profimedia/B4859/avalon/profimedia

Protiv skrbništva oca nad Britney Sam je govorio prvi put noseći košulju #freebritney i rekao svojim pratiteljima na Instagramu da je Jamie pokušao kontrolirati i njihovu vezu.

„Neću ulaziti u detalje jer sam uvijek poštivao našu privatnost, ali u isto vrijeme nisam došao u ovu zemlju da ne bih mogao izraziti svoje mišljenje i slobodu”, kazao je Sam.

Tada su se obožavatelji počeli šaliti u komentarima i aludirali na nedostatak Samove upletenosti da pokuša ranije osloboditi Britney.

Ranije 16. kolovoza Sam je podnio zahtjev za razvod od pjevačice zbog „nepomirljivih razlika”. Prije zahtjeva, TMZ je prenio da Sam vjeruje da ga je Britney prevarila, a strani mediji su izvještavali kako ga je Britney fizički zlostavljala.

Prošlog vikenda Britney je viđena kako snuždena uzima piletinu u obližnjem restoranu.

image

Britney Spears

Papgalore/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Papgalore/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Nekoliko sati kasnije šokirala je obožavatelje kad je podijelila video na kojem joj prijatelj liže nogu, a zabavljaju se s grupom muškaraca bez majica.

Objavljeno je da je Sam otišao iz braka jer je Britneyino ponašanje postajalo sve nestabilnije, a izvor navodi da je „vikala i prozivala osoblje dok je postavljala smiješne zahtjeve”, piše Daily Mail.

O razvodu se oglasila na svom Instagramu.

„Nisam više mogla podnijeti bol, iskreno!!! Na neki telepatski način primam toliko poruka od prijatelja da mi rastapaju srce i zahvaljujem vam!!!‘”, napisala je uz snimku plesa u dnevnoj sobi.

„Predugo sam bila jaka i moj se Instagram možda čini savršenim, ali daleko je od stvarnosti i mislim da to svi znamo!!!”, dodala je.

Majka dvoje djece priznala je da bi „rado pokazala” svoje „emocije i suze” na internetu, ali uvijek osjeća potrebu „sakriti” svoje „slabosti”.

„I zapravo mi je jako dobro!!! U svakom slučaju, ugodan dan i ne zaboravite se nasmiješiti!!!”, zaključila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 05:33