NE RAZGOVARAJU

Britneyin sin progovorio o odnosu s mamom, pjevačica odmah uzvratila: ‘Objasni mi zašto bi to itko ikome učinio‘

Jayden je rekao da je ponovno želi vidjeti kada joj psihički bude bolje

Britney Spears

 B4859/Avalon/Profimedia

Američka pjevačica Britney Spears vratila se na Instagram objavivši dugu poruku svojim sinovima, a posebno 15-godišnjem Jaydenu koji je u novom intervjuu stao u obranu svoga oca Kevina Federlinea i svoga djeda, Jamieja Spearsa, koji je 13 godina bio Britneyin konzervator.

- Dala sam sve od sebe da budem najbolja osoba koja mogu biti, započela je Spears u objavi koju je podijelila na svom Instagram profilu.

- Konačno u 40. godini bez ograničenja onoga što mi je obitelj učinila. Svome sinu Jaydenu šaljem svu ljubav svijeta svaki dan do kraja svog života!, nastavila je.

Britneyno skrbništvo počelo je 2008. i trebalo je biti privremeno, no na kraju je trajalo dugih 13 godina. Sutkinja Brenda J. Penny konačno je u studenom 2021. ukinula skrbništvo koje je njezin otac imao nad njom.

- Moja ljubav prema mojoj djeci ima granice i duboko me rastužuje što je rekao da nisam ispunila njegova očekivanja kao majka. Možda se jednoga dana možemo naći licem u lice i otvoreno razgovarati o ovome. Možda, drago dijete, ti možeš objasniti zašto bi naša obitelj to ikome učinila!, dodala je.

U intervjuu s dokumentaristkinjom Daphne Barak, Jayden je stao u obranu svoga djeda Jamieja u vezi s konzervatorstvom.

- Isprva je samo pokušavao biti poput svakog oca koji je dopuštao da ostvari san svoje kćeri da postane superzvijezda, ali mislio sam da je konzervatorstvo možda trajalo predugo. Zato je vjerojatno moja mama bila ljutaita zbog cijele situacije, rekao je.

Jayden je naglasio da ‘ne mrzi‘ svoju majku te da očekuje da će se njihov odnos popraviti.

- Siguran sam da se ovo može popraviti. Samo će trebati puno vremena i truda. Samo želim da joj psihički bude bolje. Kada joj bude bolje, stvarno je želim ponovno vidjeti, nastavio je.

- Puno te volim, nadam se najboljem za tebe. Možda jednoga dana možemo ovako sjesti i ponovno razgovarati, poručio je majci.

Tijekom intervjua, Jayden je također objasnio zašto on i njegov 16-godišnji brat Sean Preston nisu prisustvovali njenom vjenčanju.

- To nije bilo dobro vrijeme za odlazak. Ne kažem da nisam sretan zbog nje. Jako sam sretan zbog njih, ali nije pozvala cijelu obitelj i onda da smo samo ja i Preston, jednostavno ne vidim kako bi ta situacija završila u dobrim odnosima, rekao je Jayden koji je također ukratko opisao odnos sa svojim starijim bratom.

- Preston i ja smo vrlo ujedinjeni. On uvijek pazi na mene i ja se brinem za njega. Pazimo da obojica budemo psihički zdravi, zaključio je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 22:25