LICA S MALIH EKRANA

Brojni razvodi, ovisnost, uhićenje, TV uloge...: Gdje su danas zvijezde ‘Pune kuće‘?

Nakon iznenadne smrti Boba Sageta provjerili smo gdje su i što danas rade ostale zvijezde TV serije ‘Puna kuća‘

Puna kuća

 Profimedia

Glumac i komičar Bob Saget (65) pronađen je mrtav u hotelskoj sobi u Orlandu na Floridi, a domaćoj publici najpoznatiji je kao veseli tata koji se krajem 1980-ih i u 90-ima proslavio ulogom udovca i samohranog roditelja Dannyja Tannera u sitcomu 'Puna kuća' te kao voditelj emisije 'Šaljivi kućni video'. Saget je iza sebe ostavio suprugu Kelly Rizzo te tri kćeri Aubrey, Laru i Jennifer koje je dobio s prvom suprugom Sherri Kramer.

U seriji je počeo glumiti 1987. uz Johna Stamosa, Davea Couliera, Candace Cameron, Jodie Sweetin te blizanke Mary-Kate i Ashley Olsen, koje su naizmjence glumile Michelle.

image

Full House

Kad se 23. svibnja 1995. 'Puna kuća' zauvijek ispraznila, ostavila je prazninu i u srcima milijuna obožavatelja diljem svijeta.

U to vrijeme su malene Mary-Kate i Ashley Olsen krenule u pohod na Hollywood. U seriji se pojavljuju kao neodoljiva beba Michelle, a proslavile su se i filmom 'Putovnica za Pariz' te su glumile u još dva televizijska serijala, nakon čega su postupno napustile glumački svijet i okrenule se modi. Sestre Olsen danas su uspješne modne dizajnerice i vlasnice luksuznih brendova Elizabeth and James i The Row. Mary-Kate se 2015. vjenčala s Olivierom Sarkozyjem, a prekinuli su u svibnju 2020. Ashley je izlazila s Richardom Sachsom, no par se navodno razveo u ožujku 2017. godine.

image

Mary-Kate i Ashley Olsen

Angela Weiss

Najviše poznat kao zgodan ujak i glazbenik Jesse, 53-godišnji John Stamos ostao je na malim ekranima pa smo ga tako mogli pratiti u epizodama Foxove serije 'Kraljice vriska'. Zanimljiviji detalj je taj da ga je bivši predsjednik Barack Obama prozvao najzgodnijim Grkom u Americi. Glumac je godinama bio na glasu kao veliki zavodnik, a sedam je godina bio u braku s manekenkom Rebeccom Romijn s kojom se upoznao 1994. godine na reviji Victoria's Secreta te su počeli izlaziti dva mjeseca kasnije, a vjenčali su se u rujnu 1998. godine. Nakon razvoda 2005. godine, Stamos nije imao ozbiljniju vezu sve dok se 2016. godine nije zaljubio u mlađahnu manekenku Caitlin McHugh s kojom se vjenčao i dobio sina Billyja.

image

Lori Loughlin, John Stamos, i Mary Kate ili Ashley Olsen

Iftn/United Archives/Profimedia

Njegov vršnjak i kolega Dave Coulier, svima poznat kao ujak Joey, i dalje je aktivan u ovoj industriji te se pojavljuje u brojnim TV emisijama i serijama, no ostao je vjeran svojoj prvoj ljubavi komediji, stoga se okušao i kao stand-up komičar. Coulier je u braku s fotografkinjom i producenticom Melissom Bring od 2014. Ima sina Luca Couliera iz prošlog braka s Jayne Modean koja je također glumila u 'Punoj kući', ali imao je i aferu s pjevačicom Alanis Morissette.

image

Full House

Iftn/United Archives/Profimedia

No, sigurno se pitate i gdje je najstarija kćerka tate Dannyja, poznatija pod nadimkom D. J. Glumica Candace Cameron Bure koja je utjelovila taj lik samo godinu dana nakon što je serija završila, stupila je u brak s hokejašem Vareliom Bureom s kojim ima troje djece. Odglumila je još nekoliko uloga, a onda se posvetila obitelji. Posljednje ju je javnost mogla pratiti u američkoj verziji natjecateljskog showa 'Ples sa zvijezdama', dok glumica Jodie Sweetin u popularnoj seriji igra mlađu sestru, a šokirala je javnost priznanjem da se borila protiv ovisnosti o drogama. Objavila je memoare "unSweetined" i opisala je kako se počela drogirati čim je završila sa snimanjima 'Pune kuće'.

image

Jody Sweetin, Candace Cameron Bure i Andrea Barber

Iftn/United Archives/Profimedia

Progovorila je o svom odrastanju na televiziji i koliko joj se život poboljšao otkad se riješila ovisnosti. Glumica je istaknula kako se prestala drogirati i piti u prosincu 2008. Završila je školovanje za savjetnika za ovisnike o drogama i alkoholu te počela raditi u centru za odvikavanje u Los Angelesu. Inače, Sweetin iza sebe ima tri propala braka. Kao 20-godišnjakinja se udala za policajca Shauna Holguina, a razveli su nakon četiri godine braka. Godine 2007. je upoznala Codyja Herpina, koordinatora za prijevoz filmske opreme i vjenčali su se nakon samo dva mjeseca veze. Dobili su i kćer Zoie, a zahtjev za rastavom su podnijeli već u studenom 2008. Razvod je bio služben 2010. i već 10 dana kasnije objavila je da je trudna s dečkom Mortyjem Coyleom. Supružnici su dobili kćer Beatrix i vjenčali se u ožujku 2012., no podnijeli su zahtjev za rastavom već sljedeće godine te je okončan 2016., a 2019. se zaručila s dugogodišnjim dečkom Justinom Hodakom.

Muški dio publike sigurno je pamti kao zgodnu ujnu Becky, no Lori Loughlin mogli smo vidjeti u brojnim serijama. U braku je s dizajnerom Mossimom Giannullijem još od davne 1997., a imaju i dvoje djece, Isabellu i Oliviju. Netflix je u ožujku 2019. otkrio da će se peta i posljednja sezona 'Punije kuće' emitirati u jesen 2019., međutim, Loughlin se nije pojavila zbog njezine navodne umiješanosti u prevaru s upisom na fakultet. Glumica i njezin suprug uhićeni su u ožujku 2019. zbog navodnog plaćanja 500.000 dolara kako bi svojim kćerima jamčili prijem na Sveučilište južne Kalifornije. Glumica i modni dizajner priznali su krivnju u svibnju 2020. nakon što su pristali na dogovor. U kolovozu 2020. osuđena je na dva mjeseca zatvora te dvije godine pod nadzorom, 100 sati rada za opće dobro i novčanu kaznu od 150.000 dolara. Suprug je osuđen je na pet mjeseci zatvora, dvije godine pod nadzorom, 250.000 dolara novčane kazne te 250 sati rada za opće dobro.

image

Lori Loughlin i John Stamos

Iftn/United Archives/Profimedia

Kao smotana i dosadna Gibblerica, glumica Andrea Barber sada je mama dvoje djece koje je dobila sa bivšim suprugom Jeremyjem Rytkyjem. 2017. je glumica napisala esej za 'InStyle' i detaljno opisala svoju borbu s anksioznošću i depresijom. Magistrirala je na Sveučilištu York u Engleskoj te radi u administraciji na Whittier Collegeu, a glumi se vratila tek kada joj se ukazala prilika da glumi u filmu "Fuller House", što je rado prihvatila.

image

Andrea Barber i Jodie Sweetin

Iftn/United Archives/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 19:58