BOLJE MU JE DA POTRAJE...

Brooklyn Beckham na neobičan način iskazuje ljubav supruzi Nicoli: ‘Svaki put je dirne do suza‘

Najstariji sin Davida i Victorije Beckham ljubav dokazuje trajnim oslikavanjem svog tijela

Brooklyn Beckham i Nicola Peltz 

 Cry-ma/The Photo One/Profimedia/Cry-ma/the Photo One/profimedia

Najstariji sin Davida i Victorije Beckham, Brooklyn, kako procjenjuje britanski tabloid Mirror, ima oko 100 tetovaža na svom tijelu i stalno pridodaje nove. Za nedavne kupovine u popularnom Bristol Farmsu, gurmanskoj kalifornijskoj tržnici u zapadnom Hollywoodu, fotografi su ‘ulovili‘ brojne tetovaže na njegovim rukama, vratu i šakama. Također, ovaj 24-godišnjak, fotograf koji je postao kuhar, kako piše Mirror, nedavno je obrijao glavu i slikan je s prilično šik frizurom.

image

Brooklyn Beckham

@celebritylivin_/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/@celebritylivin_/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Inače, brojne Brooklynove tetovaže posvećene su njegovoj supruzi Nicoli Peltz. Ranije ove godine, priznao je da je "ovisan" o odavanju počasti Nicoli u obliku tetovaža. Izjavio je i kako ima već 70 tetovaža u čast svoje supruge ili njezine obitelji, te kako Nicolu (28) dirne svaki put do suza kada se pojavi s novim tattoom.

image

Brooklyn Beckham

Blackbelts/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Blackbelts/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Brooklyn je primjerice tako otkrio i ogromnu ilustraciju lica svoje supruge na nadlaktici tijekom nastupa u ‘The Jennifer Hudson Showu‘ u ožujku. Ispod portreta, Brooklyn također ima istetovirane tekstove pjesama. "Zapravo sam istoga dana stavio neke od riječi pjesme uz koju je... prošetala do oltara", objasnio je voditeljici Jennifer. Na tijelu su mu trajno ucrtani i vjenčani zavjeti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 07:38