NAJDRAŽA TITULA

Bruce Springsteen napokon postao djed, njegov najmlađi sin i partnerica dobili su djevojčicu

Sretnu vijest otkrila je Bossova supruga Patti Scialfa na društvenim mrežama kao i da je djevojčica dobila ime Lily Harper

Bruce Springsteen

 Cpuk/Avalon/Profimedia/Cpuk/Avalon/Profimedia

Bruce Springsteen sad napokon na svoj dugi popis "titula" može dodati i onu - djed.

Najmlađi sin legendarnog rockera iz New Jerseyja, 28-godišnji Sam i njegova partnerica, nedavno su dobili prekrasnu djevojčicu Lily Harper.

Bossova supruga Patti Scialfa vijest o rođenju njihove prve unuke podijelila je uz nekoliko dirljivih fotografija na svojoj Instagram stranici. Prva fotografija, koja je crno-bijela, prikazuje Sama kako gura dječja kolica i grli svoju buduću suprugu.

Kako pišu svjetski mediji, čini se kako je fotografija nasmijanog para kako hoda cestom snimljena na velikoj farmi 72-godišnjeg Springsteena u Colts Necku.

Nakon objave na Instagramu uslijedile su brojne čestitke među kojima i gitarista Rage Against The Machinea/Audioslavea Toma Morella, glumica Mickey Sumner i Larsen Thompson, supermodela Christy Turlington...

"Ona je dragocjena. Dobro došla na svijet, slatka djevojko", napisala je Turlington.

Inače, Sam Springsteen nije krenuo očevim stopama, već je diplomirao na vatrogasnoj akademiji okruga Monmouth 2014., a prethodno je radio u vatrogasnoj postrojbi Colts Neck u svom rodnom gradu, potom u Long Branchu te North Wildwoodu. Prisegnuo je kao vatrogasac u Jerseyju 2020.

Vođa legendarnog E Street Banda i njegova supruga imaju i sina Evana (31) koji radi na radiju SiriusXM te kćer Jessicu (30), konjičarku koja je na prošlogodišnjim Olimpijskim igrama osvojila srebrnu medalju u preponskom jahanju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 12:10