SUSRET S PRAUNUKOM

Brža od Ubera: Kraljica poslala svoj auto po Harryja, želi se pomiriti samo zbog jedne stvari

Harryu i Meghan ipak nisu dali punu zaštitu policije pa bi trebali prisustvovati na samo dva svečana događaja u Londonu
 Robin Utrecht/shutterstock/Robin Utrecht/shutterstock

Nakon što je njihov privatni avion jučer sletio u Ujedinjeno Kraljevstvo iz Kalifornije, kraljica Elizabeta II. poslala je automobile da pokupe Harryja, Meghan, Archieja i Lilibet. Britanski mediji, a među njima i Daily Mail nagađaju kako je to još jedan znak da se odnosi između "Tvrtke" i Sussexa odmrzavaju. Kraljičin unuk s obitelji u zračnoj luci Farnborough u Hampshireu odvezao ih u Frogmore Cottage gdje će biti smješteni.

Sussexesi su napustili zračnu luku Santa Barbara sa svojom djecom Archiejem i Lilibet, a njihov dolazak označava Lilibet prvi put u zemlji, uoči današnje vojne parade Trooping the Colour - prvog od platinastih jubilarnih događaja. Za Lilibet, koja u subotu puni godinu dana, bit će to prvi put da upozna svoju prabaku.

image

Harry i Meghan s djecom na fotografiji gdje su prvi put pokazali kćer Lilibet

Eyepress Via Afp/Afp/Profimedia/Eyepress Via Afp/Afp/Profimedia

Njihov dolazak dolazi samo nekoliko mjeseci nakon što je Harry izjavio da se "ne može vratiti kući" jer je preopasno.

Neimenovani izvor je za The Sun rekao da je "Kraljica vjerovala da je to ispravna stvar" da pošalje svoj automobil da dočeka svog unuka i njegovu obitelj. Sun je izvijestio i da se vjeruje da je obitelj ušla u zamračeni VW automobil i da su putovali bez svoje uobičajene pratnje ili višeg osoblja koje radi za njihovu dobrotvornu organizaciju Archewell.

Također je rečeno da su Netflixove snimateljske ekipe, koje su pratile par za dokumentarac vrijedan 11 milijuna funti, ostale u Americi. Što je s osiguranjem Sussexesovih, postoje oprečne informacije. Jučer se pojavila vijest kako je princ Harry postigao čvrst dogovor da njegova obitelj u Velikoj britaniji bude zaštićena.

Međutim, po onome što sugeriraju fotografije The Suna Harry, Meghan i njihovo dvoje djece nisu dobili policijsku pratnju tijekom 40-minutne vožnje od Farnborougha do Windsora. Stručnjaci za sigurnost rekli su da bi Harry i Meghan mogli ostati u Frogmore Cottageu tijekom praznika i napustiti ga samo kako bi prisustvovali dvama događajima povodom Platinstog jubileja jer im britanska policija uskraćuje 24-satnu oružanu zaštitu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 23:25