FAMOZNA STASSIE

Bujna influencerica zgrće bogatstvo na društvenim mrežama na račun svoje slavne prijateljice

Svakodnevno privlači pažnju više od 10 milijuna pratitelja, a sad je užarila društvene mreže vrućim fotografijama u donjem rublju
Anastasia Karanikolaou
 Instagram

Anastasia 'Stassie' Karanikolaou (23) postala je poznata kao najbolja prijateljica Kylie Jenner (23), ali očito želi da ju svijet upozna i po drugim osobinama.

Bujna ljepotica i influencerica svakodnevno privlači pažnju više od 10 milijuna pratitelja, a sad je užarila društvene mreže svojim vrućim fotografijama u donjem rublju. Njezino bogatstvo izgrađeno na Instagram slavi koju je stekla kao Kyliena prijateljica procjenjuje se na četiri milijuna dolara.

image
Instagram

Stassie se nedavno fotografirala i gola pod tušem, pozivajući partnera da joj se pridruži uz rečenicu 'uštedimo vodu'.

Za razliku od prijateljice Kylie, koja je dugo skrivala plastične operacije, Stassie se svojih implatanata u grudima i usnama ne srami.

"Želim pokazati ljudima da se nemaju čega sramiti. Tako je često da su djevojke nezadovoljne nečime na svome tijelu, a važno je znati da to mogu popraviti", rekla je.

image
Instagram

S milijarderkom Kylie je prijateljica već godinama, a posebno ju je razveselilo kad joj je ova organizirala vikend zabavu za 22. rođendan koja je uključivala lude partije u bazenu.

Djevojke su se upoznale u knjižari gdje je Kylie imala druženje s obožavateljima.

image
Stassie i Kylie Jenner
Instagram

"Ti si moja najodanija prijateljica u životu. Osjećam da bez tebe danas ne bih bila ono što jesam. Zato jer ne bi bila čudna. Pokušala bih biti normalna", poručila je Kylie Stassie u Teen Vogueu. Prijateljice su se 2019. i tetovirale skupa - stavile su riječ Stormie, u čast Kylieine kćeri.

Stassie u idućim godinama želi postati još važnija u modnom svijetu te želi više raditi kao model.

image
Instagram

"Željela bih promijeniti svijet u kojem živimo. Mislim da je potrebna ozbiljna promjena na bolje i želim biti dio revolucije koja će to postići", izjavila je ambiciozno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 09:08