LJUBAVNA SAPUNICA

Bujna reality zvijezda u drami zbog navodne afere s nogometašem: ‘Zbog laži mi prijete smrću!‘

Nikad nisam bila druga žena niti ću to ikad biti, tvrdi Amber Gill i žali se kako joj takvi tračevi uništavaju druge romanse

Amber Gill; Jack Grealish 

 Profimedia

Amber Gill (24), bivša pobjednica popularnog reality TV showa "Love Island", u petak je na svom Instagram Storyju žestoko opovrgnula da se ikad u tajnosti viđala s nogometašem Jackom Grealishom (26). Zbog takvih lažnih tvrdnji, kaže, čak dobiva i prijetnje smrću.

- Nikad nisam bila druga žena niti ću to ikad biti! Osim toga, nikad ne bih niti upotrijebila taj ponižavajući izraz 'druga žena', pa nismo mi nekakvi trofeji za muškarce! Potpuni stranci mi u privatnim porukama pišu najpodlije i najstrašnije stvari, zovu me 'razaračicom obitelji', a neki su išli toliko daleko da su mi čak prijetili smrću. Zašto? - objavila je.

Ova ljubavna zavrzlama postala je top tema u Velikoj Britaniji nakon što je sportaševa djevojka Sasha Attwood svom nevjernom partneru dala ultimatum - ako se ne prestane viđati s drugim djevojkama, među kojima je i glumica Emily Atack (31) - s njima je gotovo.

Prozvana Amber na Instagram Storyju oglasila se i u četvrtak, kad je također zanijekala da potajno ljubi Jacka Grealisha.

- Takve glasine upropastile su moje prave, stvarne romanse! Želite znati s kime zapravo izlazim? E pa sad to nikad nećete saznati, zbog ovakvih sranja! Prestanite lagati! - poručila je tad bijesna reality zvijezda.

Tabloid The Sun nedavno je pak objavio kako je nogometaš Jack šarmirao Amber upravo na Instagramu, što je dovelo do nekoliko njihovih tajnih spojeva, no Gill je ostala razočarana nakon što je saznala da se on istovremeno viđa i s Emily Atack.

- Bila je prilično uzbuđena zbog svega, rekla je svojim prijateljima sve o novoj romansi, a onda je saznala da nije jedina i to joj je slomilo srce. Čak je htjela stupiti u kontakt s Emily kako bi razjasnila tu bizarnu situaciju. Bila je zbilja uvjerena da se između zvijezde Manchester Cityja i nje rađa nešto uistinu lijepo - piše The Sun.

- Jack je stvarno zbunjen. S jedne strane, neki mu savjetuju da ostane vjeran svojoj ljubavi iz djetinjstva s kojom je u vezi već deset godina, ali s druge, Emily ga je naprosto očarala, čini se kako se ne može maknuti od nje - otkrio je izvor blizak nogometašu.

Emily, pak, tvrdi kako je Grealisha vidjela na aplikaciji za upoznavanje slavnih Raya, zbog čega je pretpostavila da on više nije u vezi sa Sashom.

- Jako je uživala u njegovu društvu, ali sigurno se neće motati oko zauzetog frajera. Odluka je sad na njemu - objavio je The Sun.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 05:59