PLAĆA ALIMENTACIJU

Buran privatni život slavnog glumca: ‘Dobiva uloge brižnih očeva, a vlastitu kćer nije upoznao‘

Holivudski glumac još nije upoznao svoju jedinu kćer, koja je nedavno proslavila treći rođendan.
Owen Wilson
 Imagespace/Alamy/Alamy/Profimedia

Holivudski glumac Owen Wilson (52) još nije upoznao svoju jedinu kćer Lylu, otkrila je za DailyMail njegova bivša djevojka Varunie Vongsvirates. Glumac nikada nije imao kontakt s djevojčicom iako redovito viđa svoja dva starija sina - Roberta (10) i Finna (7), koje ima s različitim majkama.

Vongsvirates je objavila fotografiju svoje kćeri na društvenim mrežama u subotu kako bi obilježila njezin treći rođendan. Plavooka i plavokosa djevojčica neodoljivo podsjeća na svog poznatog oca, koji za nju ne mari.

"Sretan treći rođendan mom divljem djetetu! Jako te volim!!!!", napisala je majka u opisu fotografije.

37-godišnjakinja je izjavila kako njezin bivši ljubavnik pomaže financijski, ali nikada nije pokazao želju za upoznavanjem kćeri.

"Lyli je potreban otac. Ironično je kako on stalno dobiva uloge brižnih očeva, a nikad nije upoznao vlastitu kćer", izjavila je.

Varunie i Owen imali su prilično ležernu vezu prije pet godina. Glumac je 2018. godine na vlastito inzistiranje prošao test očinstva koji je potvrdio da je on otac djeteta, a nakon toga je pristao plaćati mjesečnu alimentaciju od 25.000 dolara.
Wilson je glumio oca u filmu "Čudo" 2017. godine, a iduće godine mu izlazi film "Marry me" s Jennifer Lopez.

image
Owen Wilson
Jacovides-borde-moreau/Bestimage/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 14:04