ĆORIĆEVA LJUBAV?

Buran život Kaye Ostojić: Propala su joj tri braka, a bila je u vezi i sa stoperom Rijeke

Prema pisanju Kurira Kaya i Borna su se prije nekoliko mjeseci preko zajedničkog prijatelja i vrlo brzo između njih je zaiskrilo

Katarina Ostojić Kaya

 Instagram/

Jedna od najatraktivnijih žena srpske estrade, pjevačica Katarina Ostojić Kaya (38) privukla je pažnju hrvatske javnosti kada je potvrdila svoju vezu s našim nogometašem Mateom Pavlovićem (32). Međutim, ljubav između Kaye i stopera Rijeke ipak nije preživjela, ali to očito nije značilo da je pjevačica odustala od hrvatskih sportaša. Tako je srpski Kurir objavio fotografije u kojima Ostojić uživa u ugodnom društvu hrvatskog teniskog asa Borne Ćorića.

Inače, Katarina iza sebe ima tri propala braka. Ona se, naime, s 19 godina udala za Nikolu Dragojlovića i s njim dobila kćer Nikolinu. Zatim se 2009. vjenčala za košarkaša Uroša Duvnjaka, a razveli su se krajem 2010. Godinu dana kasnije uspoznala je svjetski poznatog DJ-a Juniora Jacka te se udala za njega 2014. Razveli su se nakon pet godina braka.

Činilo se da će četvrtu sreću potražiti u društvu Matea Pavlovića, u jednom trenutku se činilo da je situacija idilična, ali onda je i ta veza naprasno prekinuta.

- Ne bih ništa pretjerano sad o tome pričala. Želim ostati dostojanstvena. Jednom kad odem, više se ne vraćam - govorila je tada Kaya, a srpski mediji su špekulirali da se zaljubila u talijanskog vaterpolista Gonzala Echeniquema.

Prema pisanju Kurira Kaya i Borna su se prije nekoliko mjeseci preko zajedničkog prijatelja i vrlo brzo između njih je zaiskrilo. U početku Kaja, tvrdi izvor, nije htjela prihvatiti Ćorićevo udvaranje jer je znatno mlađi od nje, čak 13 godina, ali ju je Borna naposljetku uspio osvojiti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 13:59