IZMORIO SE

Burna noć iza tebe, Bene? Slavni glumac zaspao na medenom mjesecu, fotke odmah postale viralni hit

Ben i njegova novopečena supruga Jennifer Lopez uživali su u medenom mjesecu u francuskoj prijestolnici

Ben Affleck

 Profimedia

Čini se kako se netko baš i nije naspavao na medenom mjesecu... Paparazzi su, naime, ulovili slavnoga glumca Bena Afflecka kako spava snom pravednika tijekom turističkog krstarenja rijekom Seine u Parizu.

image

Ben Affleck

Agence/Bestimage/Profimedia

Ben i njegova novopečena supruga Jennifer Lopez uživali su u medenom mjesecu u francuskoj prijestolnici, a na krstarenju su im se pridružila i njihova djeca - Seraphina, Violet, Max i Emme iz prethodnih brakova.

image

Ben Affleck Jennifer Affleck (Lopez)

Agence/Bestimage/Profimedia
image

Ben Affleck

Agence/Bestimage/Profimedia

Tijekom medenog mjeseca par je često viđen kako razmjenjuje nježnosti, pa su tako snimljeni kako se grle i ljube u blizini Elizejske palače. Od poljubaca se nisu suzdržavali ni tijekom večere u otmjenom pariškom restoranu Le Matignon, a čini se da je sve to poprilično izmorilo slavnoga glumca koji se opustio na brodu i malo ‘ubio oko‘. Naravno, fanovi na društvenim mrežama jedva su dočekali malo se našaliti na njegov račun.

image

Ben Affleck i Jennifer Lopez

Agence/Bestimage/Profimedia

Slavni je par iznenadio svoje obožavatelje ranije ovog mjeseca kada su otkrili da su se vjenčali u Las Vegasu. ‘Bennifer‘, kako im tepaju obožavatelji, upoznali su se još 2001. tijekom snimanja filma ‘Gigli‘, a zaručili su se 2002. Do vjenčanja ipak nije došlo jer su prekinuli 2004. godine, no svojoj su ljubavi dali drugu šansu te su sada u sretnom braku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 00:07