AMBER VS. DEPP

Burni sastanak bivšeg para: ‘Uzeo sam nož i rekao joj - evo, reži me, znam da to želiš‘

‘Da ona to nije htjela učiniti, ja bih to učinio jer sam bio psihološki, emocionalno slomljen‘ - priznao je Johnny Depp

Johnny Depp

 Brendan Smialowski/various sources/AFP

Amber Heard (36) željela se sastati s Johnnyjem Deppom u San Franciscu nekoliko mjeseci nakon što je podnijela zahtjev za razvod i zabranu pristupa zbog nasilja u obitelji, rekao je on u ponedjeljak u sudnici u Fairfaxu u Virginiji. Dodao je kako je želio izlazak iz braka 'mirnim završetkom' za obje strane.

Par je bio u burnoj vezi od 2011. godine, a vjenčali su se četiri godine kasnije. Heard je zatražila razvod već u svibnju 2016. godine.

Govoreći o audioisječku iz srpnja 2016. koji je pušten na sudu, u kojem Depp prijeti da će se izrezati dok ga Heard moli da prestane, on je rekao da su se tada vidjeli unatoč zabrani koju je imala protiv njega.

image

Amber Heard

Brendan Smialowski/POOL/AFP

"Otišli smo u hotelsku sobu kako bismo mogli završiti raspravu koju je ona htjela imati sa mnom u San Franciscu", rekao je Depp, koji je bio na turneji sa svojim bendom.

"Bio sam prilično zbunjen zašto sam u tom trenutku pozvan k njoj jer su sve vijesti bile samo o činjenici da sam joj navodno učinio sve te užasne stvari. Tako da su me nagovorili da odem tamo i sreo sam se s njom u nadi da će povući svoje laži kojima je svijet sada nahranjen. Ni na koji način nije bila spremna na to, a ja nisam mogao razumjeti zašto sam tamo - sve je bilo oduzeto od mene, moja djeca nisu mogla pobjeći od činjenice da je sve ovo propalo. Ne znam što je tražila, pa sam imao nož u džepu i samo sam izvadio nož i rekao: 'Evo - reži me, to je ono što želiš učiniti. Na kraju si uzela sve. Ti želiš moju krv? Uzmi je. Uzmi moju krv.' A ona je onda rekla: 'Ne, ne'. Tad sam ja rekao: 'Gledaj, ako to nećeš uzeti iako želiš, znam da želiš - to je sve što mi je preostalo - uzmi.' Da ona to nije htjela učiniti, ja bih to učinio jer sam bio psihološki, emocionalno slomljen. Bio sam pri kraju", ispričao je glumac.

image

Johnny Depp

Brendan Smialowski/various sources/AFP

Na suđenje posljednjih dana neprestano dolaze novi dokazi i dramatična svjedočenja o nezdravom odnosu i teškom zajedničkom životu nekadašnjih supružnika, koji su očito oboje bili nasilni.

Podsjetimo, Depp tuži Heard (36) za klevetu zbog članka u Washington Postu 2018. godine o preživljavanju obiteljskog nasilja, iako bivšeg supruga nije imenom spomenula u članku.

Depp, koji je više puta pod prisegom rekao da nikada nije udario Heard ili bilo koju drugu ženu, također je upitan o incidentu u prosincu 2015. u kojem je navodno udario Heard glavom, koja je tada zadobila modrice na licu. Rekao je da se 'žestoko ne slaže s izjavom' da ju je namjerno udario glavom, tvrdeći da se radilo o nesreći dok ju je pokušao obuzdati.

Još u studenome 2020. godine, Depp je izgubio tužbu za klevetu protiv britanskog tabloida The Sun jer ga je nazvao "prebijačem žena". Sud je potvrdio tvrdnje medija kao suštinski istinite.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 12:59