POTPUNO PRIRODNA

Camila Cabello uhvaćena u odvažnoj sportskoj kombinaciji, fanovi oduševljeni: ‘Kakva figura...‘

Zvijezda nije nosila šminku, a kosu je zavezala u opušteni niski rep dok su joj pramenovi šiški padali na lice

Camila Cabello u sportskom izdanju

 Vaem/miamipixx/backgrid/backgrid Usa/profimedia/Vaem/miamipixx/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Pjevačica Camila Cabello uživa u Miamiju s majkom i dvije prijateljice i neopterećena je da mora izgledati glamurozno cijelo vrijeme jer je zvijezda. U najnovijem izlasku u javnost pjevačica je bila u kratkim crnim hlačicama i crnom topu dubokog izreza, koji je istaknuo Camilinu vitku figuru.

image

Camila Cabello u sportskom izdanju

Vaem/miamipixx/backgrid/backgrid Usa/profimedia/Vaem/miamipixx/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Zvijezda nije nosila šminku, a kosu je zavezala u opušteni niski rep dok su joj pramenovi šiški padali na lice. Inače, pjevačica dolazi iz radničke četveročlane obitelji, a mnogi smatraju da je to razlog njezine "prizemljenosti". Daily Mail prenosi da je kazala da se nada da će društvo cijeniti naporan rad i trud te da će s vremenom postati puniji ljubavi.

image

Camila Cabello promovira svoj novi album u Miamiju

Miamipixx/vaem/backgrid/backgrid Usa/profimedia/Miamipixx/vaem/backgrid/backgrid Usa/profimedia

"Nadam se da će, kad više ne budem ovdje, moja ostavština učiniti svijet punijim ljubavi. Postoje različiti načini za to, kroz umjetnost i glazbu, uvijek pokušavam biti odgovorna. Jako sam ponosna na svoju obiteljsku povijest i radnu etiku... Ima nešto u našoj priči što me tjera da se nosim sa životom i gledam na njega na drugačiji način", objasnila je Camila.

Baš zbog svog odgoja i poniznog odrastanja, prenose mediji, zaslužila je nagradu Global Impact na Billboard Latin Woman in Music, a u lipnju nas očekuje i njezin četvrti studijski album "C, XOXO".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. lipanj 2024 18:44