'BILA SAM TOLIKO JE***O LJUTA'

CARDI B OTKRILA DA JE NA SNIMANJU SEKSUALNO ZLOSTAVLJANA 'Pitao me želim li biti u tom časopisu i onda mi je pokazao svoj penis...'

 REUTERS

Američka reperica Cardi B (pravo ime joj je Belcalis Marlenis Almánzar) rekla je u razgovoru s televizijskom i radijskom voditeljicom Angie Martinez da je tijekom snimanja fotografija za jedan časopis doživjela seksualno zlostavljanje, piše The Guardian.

"Otišla sam na snimanje za taj časopis i fotograf mi se pokušao približiti, pitao me želim li se pojaviti u tom časopisu pa mi je poslije toga pokazao svoj penis. Bila sam toliko je***o ljuta... Znate što je ludo? Rekla sam vlasniku časopisa i on me pogledao i pitao: 'Da? I?'", rekla je reperica.

Cardi B nije imenovala ni fotografa ni časopis, a nije ni rekla kada se spomenuti incident dogodio. "Kada vidim #MeToo pokret - postoje djevojke iz četvrti koje poznajem da su prošle sličan tretman. Tjeraju vas da se osjećate kao da morate napraviti određenu stvar. To se događa cijeli dan", dodala je.

Reperica je u intervju koji je dala 2018. godine aludirala na incident s fotografom. "Kad bi jedna od tih žena ustala i progovorila o tome, kladim se da bi ljudi rekli: 'Pa što? Ti si ku**a. To nije bitno'", rekla je tada Cardi B.

Cardi B se probila 2017. godine i u međuvremenu je za nagradu Grammy nominirana pet puta, a njezin je debitantski album "Invasion of Privacy" dospio na broj jedan američke top ljestvice albuma.

Reperica se nedavno pojavila u filmu "Prevarantice s Wall Streeta", a uskoro bi trebala s reperima T.I.-jem i Chanceom The Rapperom voditi Netflixov hip-hop talent show "Rhythm + Flow".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:02