OSVETNIČKI POHOD

CATHERINE ZETA-JONES OBJAVILA RAT PAPARAZZIMA POLUGOLIM FOTKAMA 'Slikali su mi dupe i sad sam bijesna, evo vam fotki moje guze koje je slikao moj muž'

 Instagram

Zahvaljujući društvenim mrežama mnogi se sad već mogu poistovjetiti s užasom kad se negdje pojave njihove fotografije na koje nisu uopće ponosni. Što se tiče poznatih osoba, zahvaljujući paparazzima, to je uobičajena pojava.

Nakon što je vidjela paparazzi fotografije s obiteljskog odmora u Meksiku u svjetskim medijima, glumica Catherine Zeta-Jones odlučila je odgovoriti, piše BBC. Naime, naljutile su je fotke na kojima je u krupnom planu bila njezina stražnjica.

Zamolila je muža, glumca Michaela Douglasa, da je on fotografira u kupaćem kostimu, a onda je te fotke objavila na svom profilu na Instagramu uz pomalo zlobnu poruku upućenu fotoreporterima koji previše zadiru u privatnost.

Pissed the paparazzi photographed my ass, thus sharing the photographs my husband took of my ass. Always a better option for viewing.

A photo posted by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

‘Razljutili su me fotografi koji su mi slikali dupe i zato dijelim fotografije moje stražnjice koju je slikao moj muž. To je uvijek bolji kut gledanja’, napisala je.

Činjenica je samo da 47-godišnja Zeta-Jones izgleda fantastično, tko god da je fotografira.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 15:35