NARUŠENO ZDRAVLJE

Céline Dion odgodila turneju: ‘Imam grčeve, jako su ustrajni, sve me boli...‘

Bilo je predviđeno da se turneja nastavi 9. ožujka nastupom u Denveru te u ostalih 15-ak američkih i kanadskih gradova sve do 22. travnja

Celine Dion
 

 Georgia Taylor/Shutterstock Editorial/Profimedia

Glazbena zvijezda Celine Dion (53) u subotu je objavila da odgađa sjevernoamerički dio svoje turneje "Courage" zbog ustrajnih zdravstvenih problema.

"Uistinu sam se nadala da sam spremna za scenu, ali sam shvatila da moram biti strpljivija", kazala je pjevačica koja pati od "ustrajnih i bolnih grčeva mišića".

Zvijezda iz kandskog Quebeca je prvo turneju morala odgoditi zbog pandemije, a potom je odgodila i nastupe u Las Vegasu između studenoga 2021. i veljače 2022.

Bilo je predviđeno da se turneja nastavi 9. ožujka nastupom u Denveru te u ostalih 15-ak američkih i kanadskih gradova sve do 22. travnja.

Zbog navedenih problema sa zdravljem koji ne jenjavaju pjevačica je na Twitteru objavila da joj treba puno više vremena za oporavak nego što je mislila.

image

Celine Dion

Georgia Taylor/Shutterstock Editorial/Profimedia

Prije izbijanja pandemije u ožujku 2020., Celine Dion je održala 52 nastupa.

Europski dio turneje trebao bi početi 25. svibnja u Birminghamu.

"Biti ću vrlo sretna kada ozdravim, kada pandemija bude iza nas i kada se ponovo popnem na pozornicu", rekla je glazbena diva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. ožujak 2023 21:43