BOLESNA GLAZBENICA

Celine Dion u suzama pred TV kamerama, gledatelji shrvani bolnim scenama: ‘Ovo me slomilo...‘

Uskoro izlazi dokumentarac o jednoj od najvećih glazbenih zvijezda na svijetu kojoj je dijagnosticiran rijedak neurološki poremećaj

Celine Dion u dokumentarcu

 Amazon Prime/planet/profimedia/Amazon Prime/planet/profimedia

Obožavatelji Celine Dion (55) sa suzama u očima gledali su trailer za nadolazeći dokumentarac o njezinom životu pod nazivom "Ja sam: Celine Dion". U dirljivoj najavi dokumentarca vidi se Celine kako plače dok govori o svom sindromu koji je uvelike utjecao na njezin život i okončao njezinu karijeru. Na društvenim mrežama mnogi su komentirali kako ih je ovaj trenutak "slomio".

"Ovo me je slomilo. Kakva divna i jaka žena", "Potpuno sam u šoku, ona ne zaslužuje ovo", "Rasplakala me je, a dokumentarac još uvijek nije ni izašao", "Kraljice, zaslužuješ zdravlje, ljubav i sve pohvale", "Celine, volimo te i nedostaješ nam", samo su neki od komentara.

image

Celine Dion u dokumentarcu

Prime Video/ferrari/profimedia/Prime Video/ferrari/profimedia

Podsjetimo, jednoj od najvećih glazbenih zvijezda na svijetu dijagnosticiran je rijedak neurološki poremećaj, sindrom ukočene osobe. To je progresivna, neizlječiva bolest kod koje tijelo napada vlastite živčane stanice te otežava i utječe na pokretljivost.

Nakon što je 2022. otkazala svoju svjetsku turneju, sve koncerte planirane za 2023. i 2024. godinu (među ostalima i u Hrvatskoj), vijesti o njezinom zdravstvenom stanju redovito su bile loše.

Njezina je obitelj objavila kako se Celine hrabro bori protiv bolesti. Pojasnili su i da, iako ne postoji lijek za sindrom ukočene osobe, postoje tretmani koji usporavaju napredovanje.

Od objave dijagnoze u prosincu 2022. godine, pjevačica se rijetko pojavljivala u javnosti i većinu vremena provodi u Las Vegasu, na imanju gdje je sve prilagođeno njezinim potrebama, međutim, još uvijek se nada da će jednoga dana ponovno stati na pozornicu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. lipanj 2024 14:49