VELIKA ŽELJA

Celine Dion želi se vratiti koncertima: ‘Bilo je to jedno od najtežih iskustava u mom životu, ali odlučna sam...‘

Pjevačica je u prosincu 2022. izašla u javnost sa svojom dijagnozom, a zbog nje je morala i otkazati turneju ‘Courage‘

Celine Dion

 Alice Chiche/Afp

Celine Dion već je nekoliko puta rekla da joj nedostaju obožavatelji i pozornica, a koliko je odlučna pokazuje i njezina objava na Instagramu u kojoj je napisala: "Pokušaj prevladavanja ovog autoimunog poremećaja bilo je jedno od najtežih iskustava u mom životu, ali i dalje sam odlučna da se jednog dana vratim na pozornicu i živim što normalnijim životom."

"Jako sam zahvalna na ljubavi i podršci moje djece, obitelji, tima i svih vas", dodala je u objavi na Instagramu u kojoj je podijelila fotografiju sebe sa sinovima - Rene-Charlesom Angelilom, Eddyjem i Nelsonom. Pjevačica je objavu podijelila na Dan svjesnosti o sindromu ukočenih osoba koji se obilježava 15. ožujka.

Dion je u prosincu 2022. izašla u javnost sa svojom dijagnozom i tada ju je opisala kao vrlo rijedak neurološki sindrom, koji pogađa otprilike jednog od milijun ljudi, prenosi Page Six. Riječ je o sindromu koji može uzrokovati ukočenost mišića u trupu, rukama i nogama.

Zbog zdravstvenih je problema pjevačica morala otkazati svoju turneju "Courage", a njezino izbivanje u javnosti zabrinulo je obožavatelje. Ipak, kada se pojavila na dodjeli nagrada Grammy 2024. dala je nadu obožavateljima da se ipak nekada u skorijoj budućnosti vraća na pozornicu, a novom je objavom na društvenim mrežama dala do znanja da njezina želja i dalje ne gasne.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 20:40