MLADENCE JE ZABAVLJAO MAROON 5

Ceremonija vrijedna dva milijuna dolara! Je li ovo najekstravagantnije vjenčanje ikad?

 Instagram

Sargis Karapetyan i njegova, sad već supruga, Salome Kintsurashvili vjenčali su prošlu subotu, i to kako Daily Mail piše, na jednoj od najekstravagantnijih ceremonija ikad.

Sargis je sin milijardera Samvela Karapetyana koji je na Forbesovoj listi najbogatijih ljudi u Rusiji zauzima 28. mjesto. Sargisov otac posjeduje tvrtku Tashir Group vrijednu četiri milijarde dolara, pa je bilo za pretpostaviti da će svadba njegovog sina biti i više nego raskošna.

Naime, vjenčanje je procijenjeno na dva milijuna dolara, a mlada je tijekom vjenčanja nosila čak tri haljine, od čega je prva bila od slavnog modnog brenda Elie Saab, te nakit u vrijednosti 200 tisuća dolara. Mladenka je bila obasuta dijamantima, uključujući i tijaru koju je navodno Carey Muligan nosila u filmu 'Veliki Gatsby'.

A video posted by Nino Eliava (@ninoeliava) on

I dok su haljine koje je nosila bile zapanjujuće, restoran u kojem se slavilo bio je ukrašen tako da je nalikovao na mjesto iz bajke. Mladencima je na vjenčanju svirao bend Maroon 5, a iznos koji su izdvojili za njih je od 500 do 800 tisuća dolara. Na vjenčanju je bilo petsto gostiju, a jedna od prijateljica para na Instagramu je napisala da se osjećala kao Alisa u zemlji čudesa. Veliki luster i ljubičasta svjetlost djelovali su čarobno. Hrpa cvijeća davala je posebnu dozu romantike, a cvjetni zid na veličanstven je način upotpunio prostor.

A video posted by WB (@wedding_bridelux) on

Torta visoka najmanje dva metra bila je prekrivena cvijećem. Mnogi od gostiju fotografije s vjenčanja podijelili su na Instagramu. Proslava je organizirana u slavnom moskovskom restoranu Safisa gdje je nedavno bila i svadba Saida Gutseriyeva, sina ruskog tajkuna Mihaila Gutseriyeva, koji se u ožujku oženio sa studenticom Khadijom Uzhakhovsom. Goste spomenutog para tada su zabavljali Enrique Iglesias i Jennifer Lopez, no ovo je vjenčanje ipak zasjenilo to održano prije dva mjeseca.

A photo posted by MaLuna Style (@malunastyle) on

A video posted by Sa&Sa (@wedding_sarsal) on

A photo posted by @bagguta on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 11:42