SRETNA KUMA

Četiri luda dana na Ibizi: Kumče Sarah Ferguson udala se za dugogodišnju djevojku, Fergie partijala s njima

Elizin otac blizak je prijatelj Sarah Ferguson, a ona i njezina sestra Daisy bliske su s vojvotkinjinim kćerima Eugenie i Beatrice

Eliza Noble i Hannah Crockett

 screenshot/instagram

Eliza Dodd-Noble, kumče Sarah Ferguson, vojvotkinje od Yorka, vjenčala se sa svojom dugogodišnjom djevojkom Hannah Crockett, a za raskošnu proslavu s prijateljima i obitelji odabrale su Ibizu.

Zaljubljeni par slavio je s uzvanicima iz Velike Britanije i SAD-a, a fotografije s ceremonije koje su procurile na društvenim mrežama prikazuju kako se obje mladenke u elegantnim haljinama boje slonovače i njihovo društvo jako dobro zabavljaju.

Elizin otac je britanski aristokrat i poslovni čovjek Paddy Dodd-Noble, blizak prijatelj Sarah Ferguson. A Eliza i njezina sestra, Daisy, prijateljice su njezinih kćeri, Beatrice i Eugenie.

Glazbena producentica Eliza (35) i Hannah (32), food-blogerica, zaručile su se u srpnju 2021. godine kada je Britanka zaprosila Amerikanku u kultnom hotelu Chateau Marmont u Los Angelesu. Fergie im je oduševljeno čestitala i poručila da ima na umu savršeno mjesto za vjenčanje te dodala: "Ništa ne čini moje srce sretnijim nego vidjeti mlade ljude sretne."

image

Eliza Noble i Hannah Crockett

screenshot/instagram

No u ožujku ove godine, kada su se njih dvije službeno vjenčale u New Yorku, vojvotkinja je bila zbunjena jer nije dobila pozivnicu za veliki događaj. Pokazalo se da ju kumče nije ignoriralo jer su obavile samo službeni dio priče, dok je velika proslava bila planirana na Ibizi. Trajala je četiri dana i Sarah Ferguson, kako tvrde britanski mediji, bila je među gostima koji su se ludo zabavili.

Eliza se bavi elektronskom glazbom, ona i prijateljica DJ Jennifer Skillman nastupaju kao duet Eli & Fur. Rade mnogo, svirale su na raznim festivalima, a poznate su i po tome da su ih iz Christiana Diora više puta angažirali da im sviraju na revijama. Surađivale su i s drugim modnim brendovima kao što su Stella McCartney i The Kooples. Hannah Crock, pak, strastvena je ljubiteljica hrane i vodi lifestyle blog s receptima, The Simple Seagan, koji opisuje kao "recepte za vegane koji ponekad jedu plodove mora".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 21:06