NE GUBI VRIJEME...

Četiri mjeseca nakon razvoda, Rupert Murdoch (92) opet je zaljubljen? ‘Eno ga na jahti s novom ženom!‘

Ruper Murdoch viđen je na odmoru na jahti s novom ženom, znanstvenicom Elenom Zhukovom

Rupert Murdoch

 Charlie Pitt@246paps/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Charlie Pitt@246paps/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Iako ima 92 godine, Rupert Murdoch i dalje ima zanimljiv ljubavni život, prema Drudge Reportu, prenosi Daily Mail.

Medijski magnat bio je na odmoru na jahti s novom ženom, znanstvenicom Elenom Zhukovom.

„Ima energiju ljudi upola mlađih od njega. Možda je ponovno zaljubljen”, rekao je izvor za američki portal Drudge Report.

Ova informacija pojavila se samo nekoliko mjeseci nakon Murdochova prekida s bivšom dentalnom higijeničarkom Annom Leslie Smith (66).

image

Rupert Murdoch i Ann Lesley Smith

@246paps/@246paps/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/@246paps/@246paps/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Opisivali su u travnju svoju romansu kao „Božji dar” i planirali su vjenčanje ovog ljeta. Ipak, naglo su otkazali vjenčanje nakon što je prijatelj blizak paru otkrio za medije da Anne ima problem s publicitetom.

„Jednostavno se nije mogla nositi s time da je u javnosti. Vrlo cijeni svoju privatnost. Sjeli su i razgovarali, pa se složili da je najbolje da se rastanu”, rekao je prijatelj para.

Murdochove zaruke i prekid s Annom dogodili su se manje od godinu dana nakon što se razveo od svoje četvrte žene Jerry Hall. Taj razvod pratile su kontroverze. Naime, otkriveno je da je Jerry početkom kolovoza prošle godine zatražila od Višeg suda u Los Angelesu da poništi zahtjev za razvod. Nekoliko sati nakon te vijesti pojavile su se informacije da su se Murdoch i ona dogovorili o sporazumnom razvodu i ostali dobri prijatelji. Prošlog lipnja novine su potvrdile da je Murdoch okončao brak s Jerry putem e-pošte.

image

Rupert Murdoch i Jerry Hall

Zumapress.com/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Zumapress.com/mega/the Mega Agency/profimedia

Mudroch ima šestero djece iz prethodnih brakova: kćer Prudence MacLeod, sada 65, s prvom suprugom Patriciom Booker, kćer Elisabeth, sada 54, te sinove Lachlana, sada 51, i Jamesa, 50, s drugom suprugom Annom Mann; te kćeri Grace, koja sada ima 22 godine, i Chloe, 20, koju je imao s trećom suprugom Wendi Deng.

Mudroch i njegova četvrta supruga, bivši supermodel Jerry, tijekom šest godina braka nisu imali djece. Vjenčali su se u Londonu u ožujku 2016. na skromnoj ceremoniji nakon burne petomjesečne romanse.

Murdoch se oženio svojom prvom suprugom, pokojnom Patriciom, 1956. godine, no par se razišao 1967., devet godina nakon rođenja njihova jedina djeteta, Prudence.

Iste godine oženio se svojom drugom suprugom Annom, novinarkom rođenom u Glasgowu s kojom je bio u braku 32 godine, prije nego što su se razveli 1999. godine. Kao dio njihove brakorazvodne nagodbe, dobila je 1,7 milijardi dolara, uključujući 10 milijuna dolara u gotovini, navodi CNBC.

Murdoch je oženio Wendi samo 17 dana nakon što se razveo od druge žene Anne. U vrijeme njihova vjenčanja Murdoch je imao 68, a Wendi samo 30 godina.

Taj je brak trajao 14 godina, prije nego što je objavljeno da se par razvodi, a glasnogovornik News Corpa otkrio je u lipnju 2013. da je njihova veza "nepovratno raskinuta više od šest mjeseci".

image

Rupert Murdoch

Fameflynet.uk.com/Splash_/Profimedia/Fameflynet.uk.com/splash_/profimedia

U prosincu 2021., samo sedam mjeseci prije nego što je objavljena vijest o razvodu Murdocha i Jerry, par je kupio ranč – zvan Beaverhead – u Montani, vrijedan 200 milijuna dolara, koji je prethodno bio u vlasništvu naftnog baruna Freda Kocha i njegove djece.

Kupnja ranča od 340.000 hektara, koji se nalazi u blizini Nacionalnog parka Yellowstone, bila je najskuplja prodaja ranča u povijesti Montane.

Osim novokupljenog ranča, Murdoch također posjeduje imanje i vinariju vrijednu 28,8 milijuna dolara u četvrti Bel-Air u Los Angelesu, ranč u Kaliforniji, četverokatni penthouse u New Yorku za koji se vjeruje da vrijedi oko 72 milijuna dolara i farmu ovaca i goveda od 2000 hektara imena Cavan Station u njegovoj rodnoj Australiji.

Forbes je također izvijestio 2021. da je Murdoch u jednom trenutku posjedovao dvije nekretnine u Velikoj Britaniji, vilu s 11 spavaćih soba u Oxfordshireu i stan u Londonu.

Iako detalji Jerryjeve i Murdochove nagodbe ili papirologije o razvodu nisu objavljeni, vrlo je vjerojatno da je njihov razvod bio jedan od najskupljih na svijetu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 12:57