KONAČNI OBRAČUN

Charles izbacio Harryja i Meghan iz njihove kraljevske rezidencije: Nije trebalo dugo čekati da se par oglasi

- Sve se čini vrlo konačnim i poput okrutne kazne. Kao da ih [obitelj] želi zauvijek izbaciti, rekao je izvor

Princ Harry i Meghan 

 Robin Utrecht/shutterstock/

Britanski novinar Omid Scobie objavio je da je kralj Charles odlučio izbaciti princa Harryja i Meghan iz njihove kraljevske rezidencije u Windsoru te ih je tako ostavio bez doma u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Scobie, pisac koji je napisao biografiju Sussexovih, digao je glas zbog deložacije svojih prijatelja iz Frogmore Cottagea - vile s pet spavaćih soba koja je smještena nadomak glavne rezidencije princa i princeze od Walesa.

Tvrdio je da, iako Harry i Meghan putuju s timom privatnih zaštitara, Frogmore Cottage predstavlja jedino mjesto u Ujedinjenom Kraljevstvu gdje se slavni par može osjećati sigurno, s obzirom na to da im je ukinuta kraljevska zaštita.

image

Frogmore Cottage

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Kralj Charles odlučio je iseliti Harryja i Meghan iz Frogmore Cottagea samo 24 sata nakon što je njegov sin objavio Spare - svoju autobiografiju koju su izvori bliski vojvodi i vojvotkinja nazvali "okrutnom".

"Sve se čini vrlo konačnim i poput okrutne kazne. Kao da ih [obitelj] želi zauvijek izbaciti. Harry i Meghan imaju vremena do početka ljeta da odu", otkrio je izvor Scobieju.

Nakon što se ova vijest pojavila u britanskim tabloidima, nije trebalo dugo čekati na reakciju Harryja i Meghan. Glasnogovornik para poručio je su da "može potvrditi da su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa zamoljeni da napuste svoju rezidenciju u Frogmore Cottageu",

Sussexovi nemaju pristup nijednoj drugoj kraljevskoj rezidenciji i ne posjeduju drugi dom u Ujedinjenom Kraljevstvu, a ova deložacija je zapravo zapečatila njihovu sudbinu pa se čini da je njihov boravak u SAD-u upravo postao - stalan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 10:17