DAVILA GA JE

Charlie Sheen ratuje sa susjedom: ‘Provalila mu u kuću, pokušala ga ubiti, ali ovo nije njihov prvi sukob‘

Prvo mu je auto poprskala ljepljivom tekućinom, zatim mu je svoje smeće ostavila ispred vrata, a na kraju ga je pokušala udaviti

Charlie Sheen

 @malibuustars Youtube/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/@malibuustars Youtube/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Da je važno tko ti je susjed susjede, iz prve se ruke uvjerio glumac Charlie Sheen kojem je 47-godišnja je žena nasilno ušla u kuću, prenosi TMZ. Pokucala je na vrata, a zatim ga napala kada joj je otvorio svoj dom.

Susjeda je poderala majicu koju je glumac nosio pa ga pokušala zadaviti, a nakon toga se vratila u svoju kuću. Sheen je nazvao hitnu, ali na svu sreću nije zadobio teže ozljede pa ga nisu prevezli u bolnicu.

image

Charlie Sheen

@malibuustars Youtube/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/@malibuustars Youtube/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Iako popularni glumac tvrdi da ne zna što je uzrokovalo incident, ovo nije prvi put da se ovako nešto dogodilo. Samo dan prije 47-godišnjakinja je bacila smeće ispred vrata njegove kuće. Također, glumac vjeruje da je ista žena nedavno njegov automobil poprskala nekom vrstom ljepljive tekućine.

Tada je glumac porazgovarao sa problematičnom ženom, a razgovor je, prenose mediji, završio mirno, s obećanjem da sukobe prekidaju. Drugim riječima, glumac nije zamjerio problematičnoj ženi te je incident s automobilom oprostio.

image

Charlie Sheen

Priscilla Grant/Everett/Profimedia/Priscilla Grant/everett/profimedia

Susjeda je na kraju uhićena u svom domu i optužena za napad smrtonosnim oružjem i provalu jer je nasilnim načinom ušla u kuću i napala glumca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 12:45