SUKOB

Charlize Theron stala u obranu drag kraljica: Kontroverzna voditeljica je ‘izazvala na tuču‘

Objasnila je da ako djecu upoznamo sa seksualnim ponašanjem dok su premladi, to će ih naviknuti na takav oblik ponašanja

Megyn Kelly i Charlize Theron

 Screenshot/youtube/afp/

Voditeljica Megyn Kelly je u petak izazvala glumicu Charlize Theron da "dođe i sje*e je" nakon što je Theron obećala da će napasti sve koji imaju problema s tzv. ‘drag kraljicama‘.

image

Charlize Theron na teletonu

Screenshot/youtube/

Theron, čiji se posvojeni sedmogodišnji sin Jackson identificira kao žensko, 7. svibnja obratila se na teletonu "Drag Isn‘t Dangerous" kako bi lobirala protiv mnoštva zakona o kojima se trenutačno raspravlja u cijeloj državi kako bi se ograničila trans prava. Theron je naglasila da bi "sje*ala" svakoga tko se "pokušava zaje*avati s drag kraljicama", a Kelly je na to u petak odgovorila: "Zašto Charlize Theron onda ne dođe i sje*e mene?".

Kelly je svoju tvrdnju potkrijepila izjavom da je prisustvovala jednom drag showu, ali da je "bio striktno za odrasle".

- Naime, gledala sam takav jedan show u Chicagu i bilo je super zabavno, no u publici su bili samo odrasli. Doduše, trenutačno postoje drag queen emisije koje su duboko uznemirujuće, a dostupne su maloj djeci - dodala je. Kelly je zaključila da bi i Charlize trebala biti protiv ovoga, "imala trans dijete ili ne".

image

Megyn Kelly

Screenshot/youtube/

Kellyna gošća, aktivistica Sara Gonzales, koja vodi kampanju za ukidanje drag showova pred djecom, rekla je da je užasnuta "seksualizacijom djece", te je ispričala kako je prisustvovala "drag brunchu" na kojem je bilo i dijete.

- Tamo je bila jedna od drag kraljica koja je nosila nevjerojatno prozirnu odjeću - rekla je Gonzales te nastavila da je dijete bilo iskorištavano i seksualno zlostavljano. Rekla je da su drag kraljice "inficirale njihove umove".

image

Sara Gonzales

Screenshot/youtube/

Kelly se složila i dodala da ako djecu upoznamo sa seksualnim ponašanjem dok su premladi, to će ih naviknuti na takav oblik ponašanja.

- Djetetova obrana pada tog trenutka, a vi ste je oborili. Dakle, to je problem, Charlize - zaključila je.

Oskarovka je rekla da je "pjevanje drag kraljica nešto što vas čini samo sretnijim i tjera da volite više".

- Da sad zaplešem kao one, slomila bih kuk, ali bih to željela - rekla je.

Završila je svoje termin u spomenutom teletonu tražeći od gledatelja da "podrže sve sjajne organizacije koje pomažu da sve ove gluposti protiv drag kraljica nestanu".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 14:51