RAZLIKA

Cher kritičarima njezine veze s 40 godina mlađim: ‘Nemate pametnijeg posla? Briga me što mislite o nama‘

Glazbena diva i reper i producent intenzivno se druže od početka studenog, a razlika u godinama još jednom je raspirila rasprave

Cher i Alexander A.E. Edwards

 The Hollywood Jr/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Da, sada je službeno - Cher (76) ima novog dečka, 36-godišnjeg glazbenog producenta, repera Alexandera Edwardsa.

Nakon što se danima šuškalo da je diva "našla mlađeg", ona je to tijekom vikenda i potvrdila na društvenim mrežama. Uz fotografiju na kojoj je A.E., kako zovu Edwardsa, napisala je "Alexander" i dodala emoji crvenog srca.

Kada su je vrijedni pratitelji počeli ispitivati o objavi Cher je o odgovarala samo emojijima - na pitanje je li muškarac na fotografiji njezin "novi muškarac" odgovorila je također sa smiješkom i srcem. Srca i osmijehe dobili su i fanovi koji su joj čestitali.

- Bravo za tebe. Uživaj u onome što radiš i s kim si, a svi ostali nek odj..u. Zaslužuješ biti sretna - napisao je jedan.

Drugi obožavatelj poručio je: "Bolje mu je da se prema tebi ponaša kao prema kraljici kakva jesi", a Cher je na to odgovorila potvrdno, sa smiješkom i krunom.

Bilo je, doduše, i fanova kojima se baš ne sviđa tolika razlika u godinama, no takvima je Cher brzo začepila usta.

- Nemam potrebu braniti nas. Mrzitelji će uvijek mrziti. No, nas nije briga za njih - napisala je pjevačica u jednoj objavi.

Poprilično žestoko reagirala je nakon što je jedna osoba počela propitkivati Edwardsove "motive i namjere".

- Nemaš pametnijeg posla? - odgovorila je Cher - Dopusti mi da ti objasnim... Boli me d..e tko što misli o nama.

image

Paparazzi su snimili Edwardsa kako Cher ljubi ruku

Shotbynyp/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Cher i Edwards prvi su put potaknuli glasine o romansi 2. studenog kada su ih vidjeli kako izlaze iz restorana Craig‘s u zapadnom Hollywoodu. TMZ je objavio da je Cher stigla pred restoran sama i Edwards ju je tu čekao. U restoran su ušli držeći se za ruke. Kasnije te večeri, glazbeni producent je snimljen kako ljubi ruku pjevačice dok su sjedili zajedno na stražnjem sjedalu automobila koji se probijao kroz gust promet u LA. Išli su u popularni klub The Nice Guy gdje su se pridružili još jednom glazbeniku, Tygi, jednom od Edwardsovih dugogodišnjih prijatelja.

Par dana ranije, Cher je nagovijestila da se u njezinu životu događa nešto posebno, zagonetno poručivši: "Jedan dio mog života je TAKO NEVJEROJATAN.".

Edwards je, inače, reper i potpredsjednik uprave Def Jam Recordsa. Radio je s mnogim velikim imenima poput Rihanne i Justina Biebera. Iako nije aktivan na društvenim mrežama, na Instagramu ga prati više od 200 tisuća ljudi. Također, bivši je dečko manekenke Amber Rose s kojom ima trogodišnjeg sina Slasha.

image

Druženje u Hollywoodu

Tpg/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Cher je imala buran ljubavni život - bila je u braku sa Sonnyjem Bonom od 1964. do 1975. te s Greggom Allmanom od 1975. do 1979. godine. Na podužem popisu njezinih partnera mnogo je slavnih imena kao što su Warren Betty, David Geffen, Richie Sambora, Val Kilmer i Tom Cruise. Iako pjevačicu već godinama nisu javno povezivali ni s kim, ona nikad nije krila da je "još uvijek u potrazi" za romansom.

- Problem koji imam sa svim dečkima u posljednje vrijeme je taj što ne želim ići nigdje s njima. Ne možeš održati vezu u ovom akvariju. Sve što napraviš se snimi i bude negdje objavljeno - rekla je za Daily Mail 2018. godine - Ne postoji način da zadržite ono nešto posebno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 20:54