POBJEDA LJUBAVI

Cher obnovila vezu s 40 godina mlađim Alexanderom: ‘Je*e mi se što svi misle‘

Par se držao za ruke dok su napuštali restoran Funke na Beverly Hillsu u društvu kolumbijskog pjevača J Balvina i njegove djevojke Valentine Ferrer

Cher i njezin dečko AE

 Hedo/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Hedo/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Sudeći po fotografijama, Cher je obnovila vezu s bivšim dečkom Alexanderom "AE" Edwardsom. Naime, 77-godišnja pop ikona snimljena je u prilično opuštenom izdanju s 40 godina mlađim glazbenim producentom tijekom nedavnog izlaska na večeru. Par se držao za ruke dok su napuštali restoran Funke na Beverly Hillsu s kolumbijskim pjevačem J Balvinom i njegovom djevojkom Valentinom Ferrer. Parovima se pridružio i reper Tyga.

Slavna glazbenica izgledala je elegentno u crnom blejzeru s bijelim detaljima i crnim hlačama. Edwards se modno uskladio sa svojom djevojkom, odjenuvši deblju crnu zimsku jaknu, kožne hlače i čizme. Dopratio je Cher do automobila koji ih je čekao i kavalirski joj otvorio vrata. Izgledao je prilično sretno kad su ga paparazzi upitali jesu li ponovno zajedno.

image

Cher i njezin dečko AE

Hedo/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Hedo/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Kad su ušli u vozilo, fotografi su ih snimili kako se smiju i vode intiman razgovor na stražnjem sjedištu priljubljeni jedno uz drugo. Romantični je izlazak uslijedio nekoliko mjeseci nakon što je TMZ objavio da su prekinuli u svibnju. U to vrijeme, neimenovani je izvor kazao kako su Cher i Edwards odlučili okončati vezu "prije par tjedana". Vijest o prekidu stigla je nedugo nakon što su zajedno prošetali crvenim tepihom na Versaceovoj jesenskoj modnoj reviji u ožujku. Da su u romantičnoj vezi prvi se put pisalo u studenom 2022. nakon što su uočeni kako se drže za ruke u Los Angelesu.

Nakon oštre reakcije na njihovu gotovo 40-godišnju razliku u godinama, Cher je uzvratila kritičarima na Twitteru objavom: "Zar nemate ništa drugo za raditi?! Dopustite mi da objasnim… Je*e mi se što svi misle".

Ona i Edwards kratko nakon toga su potaknuli nagađanja o zarukama, kad se već u prosincu dobitnica Grammyja pohvalila ogromnim dijamantnim prstenom procijenjenim na 250.000 dolara. Međutim, izvor blizak paru je za TMZ kasnije rekao da nikada nisu bili zaručeni, ali su se htjeli "poigrati" s glasinama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 15:05