ZGODNI THOR

Chris Hemsworth ‘zapalio‘ Instagram novim seksi videom: Objavio je snimke koje nitko dosad nije vidio

Snimka koju je Hemsworth podijelio na Instagramu jednako je dobra kao i ona koja je uvrštena u finalni produkt

Scene vježbanja

 Youtube/screenshot/

Prošlo je dosta vremena otkako je "Thor: Ljubav i grom" stigao u kina, no nije se baš proslavio kod publike, a ni kod kritike. Povratak Chrisa Hemswortha u ulogu boga munje Thora, bio je jedan od najgore ocijenjenih Marvelovih filmova, međutim, Hemsworth je uložio sate kako bi došao u formu superjunaka, a i u sklopu uloge je imao scenu vježbanja.

Hemsworth je nedavno podijelio neke dosad neviđene snimke svojih scena vježbanja, a uključuju i neke vrlo zanimljive pokrete.

Dok "Black Panther: Wakanda zauvijek" trenutno osvaja kino blagajne, Hemsworth je osjetio da je ovo pravo vrijeme da ve podsjeti na ono čemu smo svjedočili ljetos. Iako mnogi neće ponovno htjeti pogledati film, snimka koju je Hemsworth podijelio na Instagramu jednako je dobra kao i ona koja je uvrštena u finalni produkt.

image
Image Capital Pictures/Film Stills/Profimedia/Image Capital Pictures/film Stills/profimedia

"Thor: Ljubav i grom" definitivno na kraju nije ispao kao onaj film kojem su se svi nadali. S obzirom na to da je film ponovno spojio Hemswortha s redateljem Taikom Waititijem, obožavatelji su očekivali kvalitetu jednaku filmu onoj u hitu "Thor: Ragnarok", no umjesto toga, film je bio hrpetina nabacanih šala, imao je mlakog negativca kojeg je utjelovio Christian Bale, a i Russell Crowe u ulozi Zeusa je također podbacio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 03:36