NASTAVAK DRAME

Chris Rock optužen za maltretiranje Jade Pinkett Smith: ‘Opsjednut je njome, kažem vam, i to već 30 godina‘

Prošlo je skoro godinu dana otkako je Jadin muž, Will Smith, mirno prošetao pozornicom Oscara i ošamario Rocka

Jada Pinkett Smith i Chris Rock

 Profimedia/

Samo nekoliko dana nakon što se Chris Rock šalio na račun Willa Smitha i njegove supruge Jade Pinkett Smith u svom Netflix specijalu "Selective Outrage", izvori bliski Jadi tvrde da je Rock "opsjednut" njome, piše Daily Mail.

image
Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Mnogi obožavatelji već su kritizirali 58-godišnjeg Rocka jer je odabrao rodni grad Pinkett Smith, Baltimore, za snimanje svog Netflix specijala, u kojem se osvrnuo na Smithov šamar tijekom prošlogodišnjih Oscara, Jadin odnos s Augustom Alsinom i još mnogo, mnogo toga. Sada je izvor blizak Pinkett Smith za People izjavio da je Rock desetljećima "opsjednut" Jadom, dodajući da ona nema nikakve veze s tom dramom.

- Jada nije imala nikakvu ulogu u svemu ovome, osim što su je maltretirali. Chris je opsjednut njome i to traje već gotovo 30 godina - tvrdi izvor.

- Pogledajte samo gdje je odabrao snimati svoj specijal za Netflix. Njezin rodni grad Baltimore - dodao je izvor i naglasio da se radi o "opsjednutosti Jadom Pinkett Smith".

image

Will Smith i Jada Pinkett Smith

Michael Tran/Afp

Dio Netflixova specijala uključuje i njegovo ismijavanje Jade jer ga je zamolila da ne bude domaćin dodjele Oscara nakon što Will Smith nije nominiran za tu prestižnu nagradu za ulogu u filmu "Put pobjednika (Concussion)" 2015. godine.

- Prije mnogo godina njegova je žena rekla da bih trebao odustati od Oscara. Ne bih trebao biti voditelj jer njezin čovjek nije nominiran za film "Put pobjednika (Concussion)". Par godina kasnije, bome mi je zadao potres mozga - rekao je Rock tijekom specijala, referirajući se na originalno, englesko ime filma. Izvor blizak Jadi to osporava, tvrdeći da ona nikada nije tražila od Chrisa da ne bude domaćin. Navodno, javno je rekla u objavi na Facebooku 2016. godine, smatra da bi Chris bio izvrstan voditelj dodjele Oscara i da je "savršen za taj posao".

- Još 2016. pomogla je pokrenuti svojevrsni pokret postavljajući pitanje zašto ima tako malo crnih članova Akademije - otkrio je izvor, koji naglašava da se Chris šalio i u vezi toga.

- Koga boli ku***? To se dogodilo, kvragu! Nitko ne dira ovu ku***!. Ona je započela ovo sr****, nitko je nije zadirkivao - objasnio je Rock u 90 minuta dugom specijalu.

Izvor je tvrdio da je Jada bila "šokirana koliko je puta Chris upotrijebio riječ ku*** govoreći o njoj". Jada se navodno želi udaljiti od te drame, a izvor je dodao da je ona trenutačno usredotočena na svoju knjigu koja će izaći ove godine.

image

Incident s prošlogodišnjih Oscara

Robyn Beck/Afp

Podsjetimo, prošlo je skoro godinu dana otkako je Jadin muž, Will Smith, mirno prošetao pozornicom Oscara i ošamario Rocka, nakon što se našalio na račun Jadine ćelave glave. Smith je nakon šale nastavio vikati sa svog mjesta te se uputio prema pozornici i udario tadašnjeg voditelja, Chrisa Rocka. Kasnije te večeri, Smith je osvojio svog prvog Oscara. Smith se nekoliko puta javno ispričao Rocku i njegovim obožavateljima i dobio zabranu svih aktivnosti i događanja vezanih uz Akademiju i to na razdoblje od 10 godina.

Ni Will Smith ni Jada Pinkett Smith nisu javno komentirali ništa što je Chris Rock rekao u svom specijalu "Selective Outrage" koji je premijerno emitiran uživo na Netflixu prošle subote.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 14:18